Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zašedlé bílé tričko

Od: lucii* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Již delší dobu mám zašedlé tričko - původně bílé s modrým nápisem na prsou. Dá se s tím ještě něco udělat? Zdá se, že ho doma dá občas někdo vyprat s barevným prádlem, a proto takhle dopadlo. Existuje určitě spousta přípravků, ale nechce se mi zbytečně vyhazovat peníze za zkoušení všeho možného, tak bych byla vděčná, kdybyste mi poradili něco osvědčeného :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Zkuste nějaká Wanish white nebo si kupte nové tričko a perte jej v ruce...

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Zkuste tričko namočit do vody s rozpuštěnou jedlou sodou, přikápněte trochu octu. Sušte na slunci, slunce dokáže prádlo krásně vybělit.

uska*
hodnocení

0x

Ono bílé tričko s modrým nápisem jaksi nejde prát na vyvářku s bílým prádlem. To by pak vše bylo bleděmodré a flekaté. Taková trika již nekupuji neboť je nutno je prát ručně.

Ručně bych jej zkusila vyprat v prášku na bílé prádlo a slunit a slunit. Jakmile triko uschne, tak namočit a pořád dokola. Třeba 14 dní. Mělo by to pomoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]