Nejste přihlášen/a.
Ahoj, rozhodla jsem se nakoupit si nějaké jarní oblečení přes internet, víte mi poradit kde se dá sehnat levné a přítom kvalitní oblečení? děkuji
Zdravím VásAbsolutně největší a nejhezčí kvantum oblečení koupíte na Aukru,a to,jak nové,použité,značkové i neznačkové
Cokoliv budete chtít,tak jednoznačně tam!Od kabátů,bund,svetrů,triček,kalhot,sukní,plavek,kabelek,bot...
dostala jsem tip od kámošky, ta si tady objednává už delší dobu oblečení, že prý je moc spokojená, já jsem si z jejich outletu objednávala tričko tady to sale-fashion.cz/... , skus mrknout určitě ti také něco padne do oka
no tak to je parádní výběr, ja chci taky takové a dělá pěknou postavu? Citíš se v něm dobře?
tak to taky záleží od toho jakou máš postavu že jo cítit se v něm určitě cítím moc dobře, i v pátek jsem si objednávala zase další, všichni mi ho chválí, že prý mi moc sluší
Tedy pardon,ale tričko za takové peníze?Na Aukru mám za ty peníze dvě,a myslím,že ještě hezčí
To mě zavání reklamou...
Marti:šikulkaTaky na ten Mimibazar asi půjdu:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.