Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na sebe

Od: patrika* odpovědí: 11 změna:

Ahoj, rozhodla jsem se nakoupit si nějaké jarní oblečení přes internet, víte mi poradit kde se dá sehnat levné a přítom kvalitní oblečení? děkuji :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím Vás:)Absolutně největší a nejhezčí kvantum oblečení koupíte na Aukru,a to,jak nové,použité,značkové i neznačkové;)Cokoliv budete chtít,tak jednoznačně tam!Od kabátů,bund,svetrů,triček,kalhot,sukní,plavek,kabelek,bot...

martinaa*
hodnocení

0x

Aukro už zde bylo zmíněno:) Já doplním

www.mimibazar.cz

www.mimiaukce.cz

www.votocvohoz.cz :)

natalie*
hodnocení

0x

dostala jsem tip od kámošky, ta si tady objednává už delší dobu oblečení, že prý je moc spokojená, já jsem si z jejich outletu objednávala tričko tady to sale-fashion.cz/... , skus mrknout určitě ti také něco padne do oka ;)

patrika*

no tak to je parádní výběr, ja chci taky takové :) a dělá pěknou postavu? Citíš se v něm dobře?

natalie*

tak to taky záleží od toho jakou máš postavu že jo :) cítit se v něm určitě cítím moc dobře, i v pátek jsem si objednávala zase další, všichni mi ho chválí, že prý mi moc sluší

Tedy pardon,ale tričko za takové peníze?*bzum*Na Aukru mám za ty peníze dvě,a myslím,že ještě hezčí*hej*To mě zavání reklamou...

doplněno 10.05.13 10:15:

Marti:šikulka*palec*Taky na ten Mimibazar asi půjdu:D

martinaa*

Dvě?:) Teď jsem na mimibazaru od paní koupila triček hned pět, za 1200,-, ale pravda, nejsou to tak drahé značky jako zrovna Ed Hardy...

martinaa*

Z MMB nebo aukra mám většinu šatníku:D

patrika*

no tak mám trochu větší bříško, tak bych byla rada kdyby mě to trochu zeštíhlilo :)

natalie*
hodnocení

0x

ale tady slečně se očividně líbí, a nemyslím, že by to byla moc vysoká cena, když se podíváš na cenu původní :) a z mimibazaru už neobjednávám, měla jsem dvě špatné zkušenosti a stačilo :/

veq*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]