Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prebarveni vlasu

Od: juglans® odpovědí: 6 změna:

Zdravim vespolek.Pred asi 2 mesici jsem si barvila vlasy na cerno,jinak nosim tony tmavy mahagon,trochu do cervena,ale barva vyjde spis do cerna s nadechem cervene,jelikoz mam sve vlasy cerne.No a ted jak jsem udelala zmenu na cerno,nejak se mi to nelibi.Myslite,ze kdyz koupim barvu do cervena,ze se to prebarvi,kdyz je podklad cerny?Diky za zkusenosti.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

flip
hodnocení

0x

Myslím že ne, černá odolá.. Doporučuju zajít ke kadeřnici a černou nechat případně odborně stáhnout..

ifkali*
hodnocení

0x

Zdravím,

asi bych počkala, zatížíte strukturu vlasu a navíc venku už sluní a i slunce nepřidá na jejich kvalitě.Červená se vždycky velice špatně stahuje z vlasů.

Když si opět nabarvíte nazpátek barvu do červena,tak bude s nádechm červené, opačně to jde hůř.

Doporučuji raději kadeřníka pokuď v budoucnu budete chtít razantnější změnu barvy.

Já se barvím u kadeřnici a střihám každý měsíc a protože tam opravdu chodím pravidelně,tak už platím už i jinou cenu.

.

hodnocení

0x

Také zdravím. Juglans, i já doporučuji návštěvu kadeřnice. Černou barvu červená nepřebarví. Chce to opravdu černou barvu odborně z vlasů stáhnout a pak teprve přebarvit. Doma bych se do toho nepouštěla, aby výsledek nebyl horší, než lepší a nedošlo k poškození vlasů. Pěkný den.

daniella*
hodnocení

0x

Už si někdo z vás nechal černou stahovat? Kámoška kdysi prošla x kadeřnictví, všichni odmítali a až v jednom jí recepční řekla, že mají šikovného kadeřníka, který to udělal. Když bylo hotovo, veškerý personal se na ni přišel podívat.Jo a předtím jí "stahovala" barvu z vlasů nějaká slípka, která jí dala hnědou na černou a kámoška odešla s obarvenou pěšinkou. Slípka řekla, víc to nechytlo, musíte chodit častěji. Asi si myslela, že ji ještě někdy uvidí.

ifkali*

Já jsem přešla z temně tmavé-skoro až černé na plat.blond s melírem.

Trvalo to na dlouho u profesionálky:)

doplněno 16.04.13 11:48:

Nebylo to na jednou,ale to už je hodně výrázná zmêna,chce to profíka a jsem ráda,že jsem ho našla. Schválně kámoškám nevykládám kam chodím ,páč jsem na toto skoupá a strihá perfektně,zakazníků má až dost...:)

TU skoro četnou jsem si spáchala dlouhodobě na hlavě sama,až mi kadeřnice poradila , že by byla lepší celková změna.

hodnocení

Vsem moc dekuji.myslela jsem si ze to nepujde.Pockam tedy a pak sama obarvim.Preji pekne dny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]