Nejste přihlášen/a.
Zdravim vespolek.Pred asi 2 mesici jsem si barvila vlasy na cerno,jinak nosim tony tmavy mahagon,trochu do cervena,ale barva vyjde spis do cerna s nadechem cervene,jelikoz mam sve vlasy cerne.No a ted jak jsem udelala zmenu na cerno,nejak se mi to nelibi.Myslite,ze kdyz koupim barvu do cervena,ze se to prebarvi,kdyz je podklad cerny?Diky za zkusenosti.
Zdravím,
asi bych počkala, zatížíte strukturu vlasu a navíc venku už sluní a i slunce nepřidá na jejich kvalitě.Červená se vždycky velice špatně stahuje z vlasů.
Když si opět nabarvíte nazpátek barvu do červena,tak bude s nádechm červené, opačně to jde hůř.
Doporučuji raději kadeřníka pokuď v budoucnu budete chtít razantnější změnu barvy.
Já se barvím u kadeřnici a střihám každý měsíc a protože tam opravdu chodím pravidelně,tak už platím už i jinou cenu.
.
Už si někdo z vás nechal černou stahovat? Kámoška kdysi prošla x kadeřnictví, všichni odmítali a až v jednom jí recepční řekla, že mají šikovného kadeřníka, který to udělal. Když bylo hotovo, veškerý personal se na ni přišel podívat.Jo a předtím jí "stahovala" barvu z vlasů nějaká slípka, která jí dala hnědou na černou a kámoška odešla s obarvenou pěšinkou. Slípka řekla, víc to nechytlo, musíte chodit častěji. Asi si myslela, že ji ještě někdy uvidí.
Já jsem přešla z temně tmavé-skoro až černé na plat.blond s melírem.
Trvalo to na dlouho u profesionálky
Nebylo to na jednou,ale to už je hodně výrázná zmêna,chce to profíka a jsem ráda,že jsem ho našla. Schválně kámoškám nevykládám kam chodím ,páč jsem na toto skoupá a strihá perfektně,zakazníků má až dost...
TU skoro četnou jsem si spáchala dlouhodobě na hlavě sama,až mi kadeřnice poradila , že by byla lepší celková změna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.