Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zklamala mě přítelkyně

Od: alexi007* odpovědí: 3 změna:

Ahoj před sedmi měsíci jsem se seznámil s holkou s Prahy která přijela do Londýna za prací , ale jenomže agentura jí ubytovala na našem baráků kde sme se vídali každý den . Už s prvního pohledu jsem poznal že není zcela v pořádků , že má slabiny . Při seznamování sem jí vyprávěl dost o mojím prožitém životě , zarazilo mě to že ona je málokomunikativní , uzavřená do sebe . Jak sme spolů po celý čas chodili , spali spolů a bydleli tak jsem jí kolikrát přiravil velmi romantickou večeři s velmi dobrou večeří a nebo sem jí koupil spodní prádlo , a našel jí práci v hotelů kterou si sama nedovedla najít . Za tohle všechno mi ona nedovedla nikdy poděkovat , vždycky sem si to děkování musel vyžádat , tak nevím co jsem dělal špatně když jsem to připravoval a dělal pro nás oba . Stalo se kolikrát že jsem šel do práce a ona mi začla krámovat v mojích věcech které jí nepatří a brát moje věcí které jí nepatří . Po celý čas mi též hodně lhala , vymýšlela si , byla též i bordelářka svoje špinavé spodní prádlo házela pod postel . Poté co ztratila práci , byla bez peněz tak jsem za ní musel platit nájemné , jídlo , dopravu což není málo peněz . Je tohle chování u holky , ženský normální že se tak to chovají . Ted už spolů nejsme vrátila se domů do Prahy , to já jsem zůstal v Londýně kde mám práci .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj. Ne, normální takovéto chování u žen rozhodně není. Ona si k Vám dovolila jen tolik, kolik jste jí sám dovolil. Vy jste za ní nemusel platit vůbec nic. Nebyla to Vaše povinnost, nýbrž dobrá vůle...Nikdo Vás nenutil do takového vztahu, berte ho jako ponaučení do toho příštího. To je můj názor, Vám přeji větší štěstí na partnerky.

hodnocení

1x

Ahoj:)Ne,není to normální!Ona si z Tebe udělala cosi jako ekonomickou jistotu,zjistila totiž,že jsi velice hodný,a proto toho začala zneužívat!Když už ji Londýn omrzel,včetně Tebe,odebrala se tudíž domů,kde posléze jak to tak vypadá,bude dělat z dalších hodných kluků,jak to říci jenom slušně,řekněme hlupáky!Na Tvůj dotaz,zda se dívky či ženy takto normálně chovají,odpovím jasně a stručně,neeee,normální se takto nechovají*stop*Líná,prolhaná,bordelářka,a vypočítavá potvora to byla!Alespoň máš ponaučení,vždyť přece chybami se člověk učí,tak si dej příště veliký pozor,aby sis sám sebe nepřestal vážit!Buď rád,mohlo to dopadnout i hůře...

daniella*
hodnocení

0x

Tak bud rád, že je pryč a najdi si lepší holku. A jestli jsi Čech, dělej něco se svou češtinou. Good luck *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]