Nejste přihlášen/a.
Ahoj náš Daneček nechce večer usínat hrozný řev byl naaučeny položit do postýlky tam si chvilku pofrfnal a usnul a posledni dny to tak nejde nosit v náručí hopsat na balonu ve čtvrtek byl na dvou očkováních jestli je to ještě s toho celé dny je nevrlí furt jen brble fnuká
málo toho vypije
čím to může být
Navštivte pro jistotu dětského lékaře a vyličte mu co se děje. Je to možná v souvislosti s vakcínou, ale píšete že je nevrlý a celé dny probrečí . TO NENÍ NORMÁLNÍ stav a měli by jste i v zájmu svého dětátka toto začít řešit! Nikdy nevíte co se může stát ... málo pije ... to je velmi špatně u takhle malého dítěte. Mám dva kluky 11 a 4 a s tím menším byly už po narození problémy a tak vím, že je nutné problémům předcházet,než je řešit pozdě. Dítě vám neřekne, co ho bolí, to by měl zjistit doktor. Malého sledujte a zapisujte si co jí, jak a kolik přes den vypije , kolikrát (spíše jestli úměrně pití) močil, jak kadil, jakou barvu a konzistenci měla stolice. Tohle si zapište a mazejte k doktorovi. Může to být něco mnohem vážnějšího a já bych to nepodcenoval. Děkuji , pokud tak učiníte.
Pokud byli naše děti (jako mimča) zdravé,nsycené,napité a vsuchu,tak jsme klidně nechali se probrečet.Samozřejmě dle posouzení stavu.Takhle na dálku to tak jednoduché není a ani Vaše mimčo neznáme.Ale asi navíc jsme měli v tomto ohledu luxusní děti,se synem jsme s manželko probděli jen asi jednu noc (nemoc a do toho mu lezli zuby! A dcera po nastěhování manželky ke mně spala od večerního "krmení" do rána až když jsem v cca 6:30 staval do práce,tj cca od 3 měsíců!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.