Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvrdý podbříšek

Od: smudla* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, začala jsem brát hormonální antikoncepci a dostala jsem menstruaci 7.den braní placeba. Dnes je to 12.den co mám menstruaci, velmi silnou a bolí mě v podbříšku. Celé jsem to připisovala HA, jen když jsem si dnes prohmatala podbříšek, mám ho jako kámen, tvrdý. Může to být třeba námahou? Jezdila jsem dnes na kolečkových, poté šla asi 5 km, a celý den stála na nohou a něco dělala. Myslíte, že si mám zajít k ženskému? Nebo je to normální? A kdybych šla k doktorce, jak mě vyšetří když mám menstruaci? Děkuji moc za každou odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ve vyjimecnych pripadech, pokud je problem, lekar muze vysetrit i pres menstruaci. Dvanact dni silne menstruace mi neprijde uplne normalni, pokud mate jeste tvrdy podbrisek, tak bych nevahala a sla k lekari! Neni lepsi polozit dotaz po telefonu primo svemu lekari nez se ptat na poradne?

hodnocení

0x

slovnik-cizich-slov.net/... ;) Použila jste slovo placebo v nesprávné souvislosti.

ifkali*
hodnocení

0x

Zdravím,

používáte u menzesu tampony?

Jinak to co popisujete není normální stav musíte absolvovat vyšetření.To je ted´ jedno jestli máte v součastnosti periodu, nebo ne, tam může být více faktorů, které nikdo po netu nevyřeší a Vám můžou spůsobit nemalé zdravotní komplikace...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]