Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věčný snílek?

Od: misule* odpovědí: 9 změna:

Poslední dobou jsem si u sebe všimla,že nežiju tady a ted. Většinu času trávím poslechem hudby a prohlížením obrázků. A tady je ta "chyba". Že když si prohlížím nejrůznější fotky(co jsem já nafotila,fotky z weheartit atd až po fotky celebrit), tak mi fantazie jede na plný obrátky. Jsem schopna v tomto stavu být i několik hodin,představovat si nejrůznější situace a tak. Nemyslete si, že si představuju bůhvíco,ale řekněme, že hledám inspiraci do svýho života. A přitom cítím,že mi můj život prokluzuje mezi prsty.A to je mi přes dvacet. Je to normální? Newim, jestli je to tím,že my introverti žijeme především v hlavě,ale cítím, že takto nechci trávit svůj čas. Máte to tak někdo taky? Co byste mi poradili?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ven,okamžitě*hej*Je jaro,krásně,teploučko,příroda se probouzí,a vy mladí jste zkrátka a dobře velice líní a znudění vším!Nezlob se za můj názor,ale je to tak,vidím to kolem sebe,a je mně z toho velmi smutno:(Sedíte doma,a doma,a doma!My jsme byli permanentně venku,sportovali jsme jako diví,nebo jsme museli pomáhat rodičům na zahradě...Neměli jsme čas přemýšlet nad kravinami,zkrátka a dobře jsme žili,a také máme na toto období ty nejkrásnější vzpomínky...A co Vy?Budete vzpomínat na to,jak jste seděli doma u fotek?Inspiraci nalezneš jen a jen venku,tam je totiž ten pravý a nefalšovaný život*hej*

daniell*
hodnocení

1x

není nebezpečné snít ... je nebezpečné když začnete žít život který je pouhým snem.

hodnocení

0x

Je pěkné občas se zasnít a přemýšlet o tom, co by bylo, kdyby...Ale ze snů nejde žít. Uzavřít se před světem a žít z pouhých představ...Život se má žít a člověk by si ho měl užívat... Neuzavírejte se do té své ulity, je potřeba z ní tak občas vylézt, nebo Vám život uteče, ani nebudete vědět jak...Je potřeba žít, ne snít...Hledejte motivaci, dejte si cíle. Je třeba žít život smysluplně...Udělejte něco pro sebe a také občas pomozte druhým...Budete mít hned lepší pocit a chuť se svým životem něco dělat...

iz*
hodnocení

0x

Inspirace je dobrá věc, pokud nezůstane jenom u snů (pokud ji dokážete přenést do reálného života).

Kolik ze svých snů už jste přenesla?

emm*
hodnocení

0x

Taky to tak mám a taky už mě to trochu štve...Ale poradit nedokážu, též nevím, co s tím

yoshi*
hodnocení

0x
Mám to podobné, ale místo fotek jsou mé oblíbené seriály a filmy.A chtěla bych, aby to tak i zůstalo.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím Mišule, teď to v žádném případě nemyslím špatně, ale zřejmě máte málo práce a jiných aktivit. Veřte tomu, že člověk, co maká v práci, pak se musí postarat třeba o pár zvířat, odpoledne má nějaký ten sport nebo skleničku s kámoši, tak prostě nemá čas se celé dny oddávat jen a pouze snění. A to je dobře, protože žijí v realitě a skutečně žijí.

Prosedět život nad obrázky a vymyšlenými scénáři je nejlepší cesta, jak ho úplně promrhat.

korina*

milé děvče , přesto že jsem o dvě generace starší než ty vím o čem mluvíš. Bylo to moje velké tajemství , moje snění a nikdy jsem se toho nezbavila a ani snad nechtěla. Už jako malé děvče jsem snila o jiné rodině, o velkém domě plného zvířat a hlavně plného lásky a pochopení.Já si myslím že kdo neumí snít , neumí ani žít. Jsi mladá pokus se seznámit s citlivým klukem který ti porozumí. Jen jedno je důležité , pokud jsou tvé sny reálné jdi a snaž se je uskutečnit. Studuj , uč se jazyky jinak ti zbyde pachut něčeho co jsi mohla dokázat , ale neměla jsi vůli a sílu to dotáhnout do konce. Jo ono žít podle svého snu je veliká dřina. držím ti palce. ...Korina

yoshi*

Je těžké žít život, o kterém víte, že se v něm vaše sny nikdy nesplní. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]