Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jídlo podle abecedy - dost dobré

Od: sanyo* odpovědí: 6 změna:

V minulých měsících jsem si všiml, že tazetelé obecně, se ptají na nějaké dobré a vhodné recepty. Řadu receptů rádci poskytli, myslím, že tento ještě ne. Můžete se podívat, hledáte podle abecedy názvu hlavní suroviny či jídla a jdeme na to. Objevil jsem to dnes, takže recenze nevím ... Jídel je tam víc jak máku...Dobrou chuť :*palec*

kucharka.cbmonitor.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ekucharka.net/... a tady to máte krok za krokem:)

sanyo*
hodnocení

Mamino taky dobrý, ovšem podle abecedy si myslím, že je to pro každého nejpraktičtější a hlavně rychlé hledání, to ale záleží nan zvyku. No, ale já moc nevařím, jen sem tam někdy něco. Ale teď právě zase peču takovej domácí mazanec v různých formách... Ještě půl hoďky a bude hotov.

albatros498022*
hodnocení

0x

Koukal jsem a je to hodně dobrý, díky za radu.

aus
hodnocení

0x

No dobré to je když víte co hledáte/ název jídla/. Jinak praktičtější je hledat podle kategorií pokrmů - minimálně slané nebo sladké, další členění z masa, ze zeleniny atd. Dobré recepty jsou na Labužník.com, raduzyrecepty.com, Vaření.cz, Cukrář.cz,, Maminčiny recepty, Pošli recept atd.

hodnocení

0x

Díky za dost dobrý odkaz. Já to však dělám tak, že do vyhledávače na seznam.cz zadám třeba jahody-recept, tvaroh-recept, kapusta-recept atd. A pak poklikám a vyberu si podle toho, co mám doma a nemusím běžet kupovat za strašlivé peníze. Třeba ančovičky, citronový likér, kaviár atd.

hop®
hodnocení

0x

No, už podle nadpisu dotazu mne okamžitě napadlo: AMAROUNY *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]