Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mamka nám dělává tvaroh smíchaný s cukrem, chci si to udělat, ale nevím kolik jakého cukru. Mám 250g tvarohu...kolik cukru prosím? Krystal?
Děkuji moc, umírám chutí :D
Myslim, že je lepší použít cukr krystal, při rozmíchávaní a rozpouštění to zjemní strukuru tvarohu.
Vidím, že jsi už po jídle, ale poradím Ti na příště.
Dej do misky kostku tvarohu a 1 vanilkový cukr. Přidej trochu cukru moučky, ne moc, kapku mléka a rozmíchej. Po ochutnání uvidíš, zda dosladit, či ne.
Jestli jsi trošku rozmlsaná, nebude na škodu, když do tvarohu přidáš a dobře zašleháš syrový žloutek. A pokud jsi hodně rozmlsaná, spař si hrst rozinek a pak přidej. Uvidíš, jaká to bude dobrota.
Pro zajímavost: u nás ve vsi žije paní, která prodává v potravinách. Mají vlčáka jako stodolu a černého jak uhel. Jen se leskne. Ta paní mi povídala, že když jim v obchodě projde tvaroh, koupí ho za nízkou cenu a tomu psovi ho rozdělá s cukrem a s vajíčkem. Pes to prý tak nezřízeně miluje, že i když by jim jinak nic neudělal, když má u huby tvaroh, vrčí a nikoho k sobě nepustí, dokud to nespořádá.
Tak dobrou chuť. Jaga.
Někdy do tvarohu přidám vanilkový cukr, trošku mléka a lžíci marmelády - mám domácí višňovou. Dosladit dle chuti, moc ne, protože van. cukr i ta marmeláda to docela osladí. Je to taky dobrota, kam se hrabou ty řídké Danone!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.