Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím ochutit uvařenou rýži?

Od: ivinek* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den , uvařil sem si rýži ale nevím čím ji ochutit napadla mě mletá paprika mamka je v práci a není nakoupené moc jídla takže čím jí ochutiti? díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

skořicový cukr a polít rozpuštěným máslem *ua*

ivinek*
hodnocení

skusim...

doplněno 22.01.13 19:36:

no tak nic nemáme skořici ...*plac*

sebod*

tak místo dkořice dej kakao

doplněno 22.01.13 19:39:

skořice:D

ivinek*
hodnocení

:D no to je jedno napatlal sem tam papriku mletou a maslo a sůl a ujde

to*placni*

hodnocení

0x

Kari koření. Mám nejradši kari rýži. Můžeš si do ní přidat také hrášek, pokud ho máte mražený nebo v konzervě.

liska250*
hodnocení

0x

Kari není špatné na rýži... Ale já mám rýži nejraději s tatarkou *smich* Každý říká že jsem divná, ale já jinak rýži nesním, protože je moc suchá *nevi*

frantisek*

Rýže a tatarka, to máte opravdu chutě. Nikdy jsem to ještě nejedl.

hodnocení

0x

S čím? No přece s masem *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Na slano.Dávám klasické polévkové koření Vegeta a opraženou cibuli se špekem. Na sladko. Cukr a skořice a mužete přidat i rozvařená jablka nebo zavařeninu.

naihonn*
hodnocení

0x

Jde i do toho klepnout vajíčko a zapéct nebo něco na ten způsob. Ale je to dost sytá varianta. Ale jasně, mražená zelenina, trochu salámu a rizoto je hotovo a snadno.

sanyo*

Jasmínová - to je moje, stačí mi úplně i suchá, úplně ji zbožňuju, sice má atypickou vůni ..., možná právě proto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]