Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuře se zeleninou - recept

Od: verny odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se naučit nějaký recept jak uvařit něco zdravého, konkrétně kuře a jako přílohu nějakou zeleninu, žádné brambory či rýži, jen tu zeleninu.

Nemáte někdo nějaký dobrý recept prosím?

Děkuji vám

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luckam86*
hodnocení

0x
Dobry vecer,zkuste mrknout na toprecepty.cz,zadate suroviny,ktere chcete pouzit a muzete vybirat. Ja uz pres 2 roky varim pouze podle tohoto serveru a vzdycky jsem se zde obesla.

hodnocení

0x

Podle chuti může být kuře vařené, nebo upečené. Jako zeleninovou přílohu krátce na másle osmahnu sáček mražené zeleniny. Já mám nejraději Mochovanku, nebo polévkovou směs bez růžičkové kapusty.

stirecek*
hodnocení

0x
A co s fazolemi... Treba
recept-recepty.cz/...

hodnocení

0x

Ve školce dělávaly kuchařky: kuřata na pekáči zasypaly krájenými rajčaty a paprikou. Bývalo to s brambory nebo s rýží. Bylo to moc dobré :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]