Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
obracím se na Vás z žádostí zda někdo nevíte kde by se v Brně dal kupovat sortiment směsí na chleba značky Küchenmeister. Poštovné samozřejmě vystřelí cenu do neakceptovatelných výšin takže osobní odběr v Brně.
Děkuji a přeji hezký a klidný den
Brno (veškeré městské části) - Zdarma doručení bez omezení
Asi viz výše,osobní odběr to není, ale zdarma doručení pro Brno městské části.
doplněno 04.01.13 15:21:A je dobrý z toho chleba?Já peču denně chleba v domácí pekárně, je to pohodlné a vím co jéme))ale nepoužívám směs, takže bych ji zkusila, když spěchám.
Nemáte radu ohledně založení vlastního chleb. kvásku?Zatím jsem se do toho neodhodlala a dávám klasicky droždí a třeba trošku piva. Koření kmín a koriandr. Jo a taky lněné semínko cpu pořád do chleba)) a ocet dávám kvašný jablečný nebo ted mám žitný ocet a olej a cukr.
Chlebovou mouku kupuji levně kilo za 13kaček i žitnou chlebovou.
Zdravím a hezký den
Děkuji za info. No ale neni to obchod kam mohu zajít. Hledám nějaký kamený obchod někde v Brně kde vedou tyto směsi. Já jsem je ještě neotestoval. Párkrát jsem zkoušel ty naše směsi za 30 a musím říci že nic moc Do dvou dnů nepoživatelný takže kdo ví co do toho rvou
Sám dělám jen z chlebové mouky plus mraky semínek a sušené kupované RUF droždí.
Kamarádka říkala že jsou tyto směsi výborné (ona je kupuje v rakousku kam jezdí nakupovat jelikož bydlí u Mikulova, takže to má kousek ale pro mě je to z Brna přeci jen daleko) a na rozdíl od těch našich předražených beden i cenově dostupné. O kvalitě se tady zřejmě nemá cenu ani zmiňovat, jelikož to že jsme popelnicí evropy a to co si tady kupujeme za předraženou cenu by třeba v německu nedaly ani psům, to je bohužel fakt Sám to mám ověřené na uzeninách které se prostě nedají ani srovnat a nebo na pracích prášcích kde stejná značka pracího prášku koupená v rakousku je diametrálně o něčem jiném a cenově o několik desítek procent výhodnější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.