Citron nebo ocet nebo ve trošce vody rozkvedlaná lžička hořčice, se dává do již zahuštěné a smetanou vylepšené omáčky. Do plného varu, spolu se solí. Tak se nic nesrazí.
Já dávám dvě celé čtvrtky na asi 10-15min před koncem, těsně před konečným dochucením. Ona ta kůra tomu dá "šmrnc". Citr. šťávu až potom, stejně jak píše nahoře babkazov. Citron už od začátku bych neriskloval, mohla by Vám omáčka zhořknout.
zrovna citron to docela zkazi, aspon pro me, mam v jidle radeji kyselost z jakehokoli jineho zdroje, ale asi jsem divny, rizek nebo ryba s citronem taky neni to prave orechove, citron je tak vyrazny ze pak ji clovek citrove maso
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.