Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké nejvtipnější jídlo znáte?

Od: trtka odpovědí: 26 změna:

Jaké nejvtipnější jídlo znáte? :D Název nejvtipnějšího jídla napište. :) Hodně zábavy :D

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

vtipnou kaši

hodnocení

0x

třeba nudle s mákem! když se po jídle podíváte na druhého jedlíka jak má "zaprasený" zuby tak je to docela sranda.

hodnocení

0x

Jitrnici jakou svět neviděl...*smich*

pt®
hodnocení

0x

"Trdlo", pečené těsto namotané do trubičky se skořicí, takový sladký koláč. - pt

zajixxx*

Bičí kulky, prdelačka..

xart*
hodnocení

0x

Vemeno s jogurtem

recept-recepty.cz/...

*smich**smich**smich*

krkovicka*
hodnocení

0x
Šulanky s mákem,buchtičky se Šódó

bbobi
hodnocení

0x

"Psí blaf"-u nás doma se říkalo bramborovému guláši a "mokrý pes" byl jablkový dort s pudinkem,prokládaný piškotama a nahoru zakys.smetana.což obojí máme rádi a vařím stále.Proč se tomu tak říkalo nevím,ale říkají tomu tak i moje děti i vnoučata.

hodnocení

0x

Nejlegračnější název jsem slyšela: HÁZEDLO PŘES BIDLO. Jsou to rozšťouchané vařené brambory promíchané s vařenými širokými nudlemi a rozškvařenou slaninou, případně i smaženou cibulkou.

VOŠOUCHY /krajový název pro bramboráky/. V dětství jsem si myslela, že jde o sprosté slovo. :D Jaga.

ifkali*
hodnocení

0x
Já taky, protože mám ráda i jídla bez masa rak Granadír marš a ze sladkostí mi přijde vtipný až dvojsmyslný název, ačkoliv,jsem to nikdy nejedla zde toto
Lédo-médo-cuc na kládě...aneb sladká pchoutka z historie Pardubic, stačí vše vyguglit, at víte o co jde., ten granadír marš dělávám.
doplněno 10.12.12 16:32: Ještě šoulet, nebo kočičák))

hodnocení

0x

Pepíčku, neplač! -krupičná kaše :D Šup s tím do trouby. Zákusek s ořechy a kakaem, jednoduchý na výrobu. :D Chlupaté knedle, chlupače, černe knedle - knedlíky ze syrových brambor. :D Prdelačka - polívka při vaření jelit.:DŠulky s mákem

hodnocení

0x

sloní žrádlo (pomazanka)

pšouky (bramboraky se zapecenou sunkou a hermelinem)

číčánky (bramborove nudle)

hodnocení

0x

Mrnínkovo vojsko - název je lepší než vlastní jídlo.

Cizí lidi občas překvapím, když řeknu, že jsme měli psí polévku. Znamená to, že jsem psovi uvařila maso a do vývaru už pro rodinu zavařila nudle nebo kapání.

ron*
hodnocení

0x

Zemlbába, volské oko, jelito, prdelačka.

andrea1*
hodnocení

0x

Žemlová vejmrda - jablka s křenem žemlovkou a vývarem (dělá se při zabijačce)

ladaadal*
hodnocení

0x

Při pobytu v Německu mě nejvíc rozesmály "Tchechische knedel" - jednalo se o ohromný těstový koule, který nešly krájet ani kousat a kdyby mi tenkrát jedna upadla na zem, skáče možná dodnes po jídelně. Velikost cirka dvou tenisáků. Zacpaly nás na tři dny.

lada-Tohle me opravdu pobavilo:D

ladaadal*

Juglans, oni maj Němci takovou specifickou kuchyň. Na bůček klidně nalejou borůvky a je jim to šumák, za rok jsem toho viděl dost. Ale čechiše knédle byly unikátní. A Kuchařky byly šíleně hrdý na to, jakou nám Čechům udělaly radost. *haha*

krkovicka*
Od Němců znám čočka s rajským protlakem,udělaná kaše a na to pečená klobasa.Velice dobrá záležitost...

ufoun
hodnocení

0x

Amarouny, mňam! Nic vtipnějšího jsem ještě nejedlo :)

hodnocení

0x

Vzduch maštěný větrem. Velice dietní.

hodnocení

0x

Šulmaister ( kroupy , zelí , špek ):)

hop®
hodnocení

0x

Ruský sendvič:

mezi dva krajíce tvrdšího chleba vložíme krajíc měkkého chleba...

10.12.12 20:22

*haha* LOL

hodnocení

0x

Jednou na táboře, když byl vyhlášen "den naruby", přizpůsobil se tomu i kuchař. Napsal nový jídelníček a ten den byl oběd:

HADÍ OČI V MOČI. *smich* Jaga

tomasgulas
hodnocení

0x

Cokoliv s brkaší.

Brkaše = bramborová kaše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]