Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,Ahoj,
Chodím do 8.třídy a je mi 13 let a nějaký ten měsíc.
Myslíte,že když mám plavou blond na spodku a nahoře mám krásné blond vlasy,takové bych chtěla na celé hlavě. Je mi 13 let,a nevím jestli mi to rodiče dovolí.Nevíte,jak je mám přemluvit? Ono by v těch vlasech nebyl moc velký rozdíl,ale i tak bude to obarvené a né moc zdravé pro vlasy.Nebo alespoň potřebuji přebarvit můj škaredý červený melír,který se mi už vážně nelíbí. Mohla bych si ty vlasy přebarvit doma a nebo i u kadeřnice. Ale volila bych tu kadeřnici. Prosím nevíte jak mám přemluvit mamku? S láskou Alča
A když sis dělala melíry, to rodičům nevadilo? Takto aspoň sjednotíš svou barvu - dojdi si ke kadeřnici ,bude to jistější.
myslím si, že si vlasy klidně obarvit můžeš, měla jsi melíry a ty ti rodiče dovolili takto si alespoň budeš moct sjednotit barvu
a že to není zdravé pro vlasy, když půjdeš ke kadeřnici určitě vlásky obarví co nejšetrněji jak to půjde tak aby došlo k minimálnímu poškození, doa si to sama radši nedělej, nemuselo by to dopadnout dobře
hodně štěstí
Nene,to nevadilo Díky.
Pardon to mělo být na druhou paní.
Děkuji za názor.a radu
uvědom si jednu věc - jakmile vlasy odbarvíš na blond, budou ti po čase odrůstat tmavé kořínky. To není moc hezké a jediným řešením je se buď odbarvovat pořád dokola a zničíš si vlasy nebo ostříhat...
taky - jaké máš obočí, oči? aby to nebyl moc velký extrém - blond s tmavým obočím vypadá hodně nepřirozeně.
Každopádně - když už - tak jedině u kadeřnice
.Alenko mívala jsem podobnou barvu vlasů.A když jsem se nechala obarvit na blond a když to odrůstalo tak to vypadalo jak melír.Pani tu psale že když to odrůstá tak je to škaredý a musí se pořád barvit.To by měla i říci kadeřnice.Protože ona tu barvu vidí. Já bych do toho šla a pak se uvidí.Já si moc nenechávám barvit vlasy kvůli pak zkaženým a časem dos padajícim.Ale občas jsem mívala melír i barvu kterou jsem nechala odrůst.
Ahoj Alčo.
Maminka se asi dá přemluvit dost těžko, myslí to s Tebou dobře. Dnes je jiná doba, vlasy si barví a melírují už děti na základní škole. Za nás to běžné nebylo. Jen přemýšlím, když ve 13 letech si barvíš pěkné přirozené vlasy, co s nimi budeš dělat třeba za 30 let. A zdravé pro vlasy to rozhodně není, to máš pravdu. Ale to je jen můj názor. Ať už tedy budeš s účesem provádět cokoliv, svěř se do rukou odbornice (kadeřnice), sama doma určitě vlasy nebarvi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.