Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Biskupský chlebíček - recept

Od: liduli odpovědí: 5 změna:

Prosím, znáte někdo recept na cukroví , které znám pod názvem biskupský chlebíček, ale ne ten klasický pečený ve formě, ale jako cukroví, které se nakrájí z upečených válečků a je v něm kand. ovoce, oříšky, děkuji, liduli

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Spoustu receptů najdete na vareni.cz, nebo recepty.cz, maminciny recepty.cz,ceska televize,cz... stačí se dát do vyhledávače "biskupský chlebíček", receptů jsou tam mraky...:)

výtka
Upozornění od sys clayman 06. 12. 2012 17:14:13
neni zadouci posilat lidi hned jinam a jeste nekonkretne...
liduli
hodnocení

Děkuji, ale to není ten, který hledám. Já bych chtěla recept na takový, co se vyválí z těsta dlouhý asi na palec silný váleček, upeče se a pak se nakrájí na jakoby šikmé suky .

liduli
hodnocení

Recept jsem našla pod názvem tvrdý suchar-ovocný chlebíček, to je ten, který jsem hledala,L.

hodnocení

0x

Peču hodně druhů biskupských chlebíčků, ale pod tímto názvem se těsto vždy lije do formy.

Kdysi jsem pekla z těsta na štolu (kynutá) takové malé cukroví. V těstě je hodně hrozinek, ořechů, mandlí a kandovaného ovoce. Z těsta jsem udělala váleček, upekla a po vychladnutí obalila ve směsi cukru moučkového a vanilkového. Poté nakrájela na plátky a dala v krabici do chladna rozležet. Nevím, zda myslíte toto cukroví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]