Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem, nějak jsem dostala chuť na zabíjačkový guláš a zrovna teď ho vidím v týdenním menu na pátek V restauraci jsem ho ještě neměla - nemáte některá zkušenosti jaké maso nebo ingredience používají? Vím, že je to taková šalamounská otázka, ale předpokládám, že v restauraci budou na ingrediencích šetřit (při ceně 74 kaček) a kdoví jak a z čeho to dělají... :D
Dát si v restauraci zabíjačkový guláš, to je většinou sázka do loterie. Stejně, jako si dát prejt.
Pro jednou to zkuste. Kdyby Vám to nechutnalo, nepřemáhat se, přinejhorším vyhodíte peníze a už si ho tam podruhé nedáte. Nebo naopak zjistíte, že dělají dobrý a dáte si ho zas.
Já si podobně dávám prejt - jenom v restauraci v Globusu, tam prodávají prejt a kroupy úplně jako z domácí zabíjačky. To nemá chybu. Jinde bych také asi byla v rozpacích, zda to zkusit, či ne. Je to takové jídlo, do kterého se dá schovat kde co. Jinak plíce do zabijačkového guláše nepatří.
Olaf - je to tak. Každý správný guláš se má zahušťovat rozdrobenou střídkou tvrdšího chleba, pak se v omáčce rozvaří. Zahušťovat moukou je barbarství. Jaga.
To je opravdu perla mezi dotazy
Každá restaurace je originál, někde šetří na každou cenu, jinde jim záleží na pověsti a ingredience jsou kvalitní.
A mezi náma...guláš z vepřového masa je celkem laciný pokrm, takže mi příjde cena za meníčko adekvátní.
A že bude zabijačkový? To už si taky může každý kuchař vykládat po svém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.