Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Místo dortu Pes z uzeniny

Od: tomasgulas odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny vespolek, potenciální zabanovaní,

určitě si říkáte, copak já, tomasgulas, vleževálené nemehlo, dělám v rubrice Volná diskuze? Nebudu Vás napínat, rozhodl jsem se Vás pobavit. Při kontrole starých (a ještě starších) záloh jsem něco objevil. Byl to dárek pro kamaráda k narozeninám.

Všimněte si, prosím, neuvěřitelně vtipného zařazení do rubriky Recepty. No není to k popukání? Stejně tak bych prosil se soustředit na čumáček a oči, jsem holt genius a tohle byl můj "majstrštyk" :) A mimochodem, nejhorší bylo spojit párátky nohy...

Tak tedy - Bobinka k sežrání

Místo dortu Pes z uzeniny

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Čekal jsem - po přečtení nadpisu - leccos, ale že "na nás vytáhneš" klobásku, to tedy ne...

*smich**smich*

Pěkné... ;)

michaltopic*
hodnocení

0x

Já teda na psy moc nejsem, ale tohohle bych klidně sežral :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Co myslíte-Měl ho tam! Já to říkala.Klobasa jak ušítá. *haha*

andrea1*
hodnocení

0x

Nazdar ¨Tome, jak to, že v tuhle dobu nechrníš? To máš z toho, že se ve dne válíš vleže. Bobinka je super a mám tip pro manžela na dárek. Takovéto kvalitní masné výrobky on určitě ocení. Máš talent.

tomasgulas
hodnocení

jj, já žiji v noci. Přes den spím a teď za mě píše automat :)

lidus*
hodnocení

0x

Super, hned si píšu a vyrobím vnučce ta má nezdravé párky a klobásky moc ráda.

tomasgulas
hodnocení

Hlavně pozor na ty končetiny. Špatně to těmi párátky drží. Když jsem to nesl na podložce v krabici, tak se celý pes vrtěl v bocích, jako by jemně breakoval, úplný Star Dance *haha*

raduz*
hodnocení

0x

a dělá bobina taky hovínka?

Já jsem včera v TV zahledl reklamu na hru www.psihovinko.cz a doted jsem se z toho jeste nevzpamatoval..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]