Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Portál s recepty

Od: kudrlinka odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, poradíte mi nějaký fajn portál s recepty, které nejsou typu "když pejsek s kočičkou vařili" - vaření.cz, videorecepty atp. mě nechytly. Baví mě třeba Menu domů. Víte o něčem podobném? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x
kudrlinka
hodnocení

Díkes... hned jsem to šupla do záložky*palec*

kamouk

Recepty.cz

pt®
hodnocení

0x

Mně se líbí tyto videorecepty: ekucharka.net/... . Pokud je znáte a nemáte je ráda tak se omlouvám.

Jinak koukám ještě na "mimibazar"na recepty. - pt

cocinkamichalka*

Pavli, ta paní Ivana je šikovná, viď? Taky na ekucharku chodím, má i moc dobré recepty třeba na cukroví, tak budu zase na Vánoce hledat inspiraci...

hodnocení

0x

Já to vždycky udělám tak, že do vyhledávače napíši co chci a pc mi recepty v různých portálech nabídne. Tak to mám uložené ve složce v boční záložce. Spousty adres! Ale stejně, když něco hledám, zadám co chci a polistuji znovu. Anebo se zeptám tady ;) poradte.cz/...

hodnocení

0x

Mě nejvíce vyhovují TOPRECEPTY.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]