Nejste přihlášen/a.
ano jsou lidé, že pečou dlouho dopředu a dneska už by nejraději obchodníci slavili vánoce v létě
myslím, že je podle mne zbytečné skladovat těsto ,udělám ho a pak peču a ne abych ho měla jak dlouho v lednici
Já to tak dělám. Tedy ne že bych měla těsto v lednici měsíc, ale vždy jeden den nadělám těsto a druhý či třetí den peču. U některých receptů je i lepší, když se těsto odleží, lépe se s ním pracuje.
Dobrý den Lucko. Proč mohou být těsta v obchodě měsíc i déle. Je to jednoduché, doma dáváme vše čerstvé a to nejlepší. V obchodě potřebují zajistit trvanlivost. Dodají E, a sušené přísady, pak těsto vydrží. Doma je lépe dělat čerstvé těsto, do dvou třech dnů upéct. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.