Nejste přihlášen/a.
Mylí rádcové, kdo má dobrý recept na křenovou omáčku s knedlíkem? Mňam,mňam,mňam
Děkuji za dobré papů mňam,mňam,mňam
základní bílá omáčka, nastrouhat čerstvý křen, mírně provařit. zjemníme máslem.
na jaký knedlík máš chuť?
@olaf dobrý ale trochu zklamu, to jsem měl dnes a zbyl mi ještě křen tak bych si ještě něco dal dokud je čerstvý a má grády
doplněno 08.10.12 22:31:Na knedlíku tolik nezáleží hlavně když to NEbude něco jiného
Zásmažku na másle s troškou oleje, dorůžova, zalít vývarem, když není, tak vodou, tak aby omáčka byla více hustá, nasypat křen, povařit a nakonec vmíchat smetanu. Solit do plného varu už se smetanou. Špetku pepře. K této omáčce je nejlepší uzený jazyk. Ať už vepřový nebo hovězí. Vývar použít na zalití zásmažky, jíšky. Hmmm, blaho!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.