Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Recept na křenovou omáčku

Od: itan71* odpovědí: 7 změna:

Mylí rádcové, kdo má dobrý recept na křenovou*plac* omáčku s knedlíkem? Mňam,mňam,mňam *hej**placni*

Děkuji za dobré papů mňam,mňam,mňam

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

olaf71*
hodnocení

0x

základní bílá omáčka, nastrouhat čerstvý křen, mírně provařit. zjemníme máslem.

na jaký knedlík máš chuť?

itan71*
hodnocení

@olaf dobrý ale trochu zklamu, to jsem měl dnes a zbyl mi ještě křen tak bych si ještě něco dal dokud je čerstvý a má grády

doplněno 08.10.12 22:31:

Na knedlíku tolik nezáleží hlavně když to NEbude něco jiného

Pogriluj si klobásku, otevř zavařený okurky, jestli máš tak zavařený cibulky, hořtici a k tomu nastrouhaný křen. No to je mňami. *ua*

A málem bych zapomněl na kus chleba. *smich*

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Zásmažku na másle s troškou oleje, dorůžova, zalít vývarem, když není, tak vodou, tak aby omáčka byla více hustá, nasypat křen, povařit a nakonec vmíchat smetanu. Solit do plného varu už se smetanou. Špetku pepře. K této omáčce je nejlepší uzený jazyk. Ať už vepřový nebo hovězí. Vývar použít na zalití zásmažky, jíšky. :) Hmmm, blaho!

itan71*
hodnocení

*palec*Moc děkuji *palec*postupně vyzkouším, už teď slintám *placni*

 

martinhajek*
hodnocení

0x
Jez abys žil,
žij abys jedl.
;)

 

lidus*
hodnocení

0x

Uvařím bešamel (máslová světlá jiška zalitá smetanou, stačí 12%, nebo mlékem + 33% smetana, přidám jednu zakysanou smetanu, špetku soli a čerstvý nastrouhaný křen (křen už nevařím).

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]