Vadný alkohol - použití v pečivu

Od: Datum: 05.11.12 17:00 odpovědí: 3 změna: 06.11.12 00:13

dobrý den rád by jsem se zeptal jestli zavadný alkohol (metylalkohol) je nebezpečný třeba i v cukrový na vánoce nebo v bábovce,v perniku atd atd nebo jestli je nebezpečný jen za "syrova"? popřipadě jak vosí nízda na vánoce bez rumu? bojí me se neco koupit tento alkohol sme použivaly vetšinou jen práve takle na pečení a ted se ho tam bojíme dávat.. děkuji za odpoved. P.S. kde koupit 100% nezavadný alkohol,existuje vubec na toto odpoved?


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 05.11.12 17:04
 
avatar
na peceni je to.v pohode, vypari se. do vosich hnizd urcite ne!
doplněno 05.11.12 17:05: tuzemak bozkov nebo stock je urcite v poradku.
 
Datum: 05.11.12 19:22
 
avatar

Tuzemák je dnes v Penny zlevněný. Dnes už se myslím nemusíte obávat koupit rum v obchodě.

 
Od: hop®
Datum: 06.11.12 00:13
 
avatar

Na pečené cukroví se bát nemusíte.

Jen doplním Claymana, i Jindřichohradecký je v pohodě, akorát je ho do cukroví škoda... ;)

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.