Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sněhové pečivo - recept

Od: fatalwir® odpovědí: 11 změna:

Zdravím, docela by mě zajímalo jestli a kde se dá přes rok koupit nějaké (tvarově jakékoli) sněhové pečivo. Během Vánoc není problém ho sehnat, jenže já se po něm můžu utlouct. Neví někdo kde by se kupříkladu v létě dalo koupit? Díky

doplněno 26.10.12 23:39:

Nebo jestli někdo nezná nějaký osvědčený recept. Ale musí být 100%, aby to nedopadlo, jako když jsem se snažil uklohnit karamelky. *smich*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

psyche*
hodnocení

2x

Koupit se někde možná dají,ale netuším kde.Dělala jsem tyto a jsou dobré a rychlé:

toprecepty.cz/...

Tys dělal karamelky?*smich* To by mne zajímalo*smich*

hodnocení

Bohužel, nemáme mikrovlnku. Dalo by se to strčit do plynové trouby či 3D Power wave (který všichni moc dobře známe z teleshopingu)? *smich*

hodnocení

2x

U nás v sámošce je maji skoro pořád i přes rok. Jen je to k vám trochu z ruky *smich*

Jinak strejda Gůgl hned první odkaz vyhodil stránku se Sněhovým desaterem, které je třeba dodržet, aby se pečivo povedlo.

hodnocení

0x

Fatálku, sněhové pečivo celý rok vyrábí Unikom Kutná Hora /velkoobchod potravin/ ve své pobočce v Markovicích u Čáslavi. Unikom má velice široký rádius, klidně může zásobovat i prodejny někde u vás. Recept na sněhové pečivo pohledám a pošlu. Základem je to, že se cukroví nepeče, ale jenom suší. A to může trvat pěkně dlouho. Jaga.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Svatý Kopeček u Olomouce, cukrárna Beneš - celý rok vyrábí a prodávají toto pečivo. A nejen tam, rozváží ho do prodejen po celém okolí.

pohanka*
hodnocení

0x

Zeptala bych se v cukrárně, kterou máte v okolí bydliště, nebo pracoviště. A pokud by neměli, tak bych se zeptala, na kontakt, odkud berou před vánocemi, nebo se s nimi přímo domluvila, jestli je lze objednat i mimo předvánoční čas, že by jste se stal odběratelem.

hodnocení

0x

Jsem z většího města a sněhové pečivo celoročně prodávají skoro všechny větší markety. Dnes ho měl i Hruška, byla jsem tam nakupovat a viděla ho, kupovala jsem si rakvičky bez šlehačky.;)

hodnocení

Když jsme byli před letmími prázdninami v Itálii, tak v jakémsi městěčku kde nebyla ani noha (a to doslova), jsme se stavovali v jakémsi obchoďáku a já tam viděl takové veliké pytle s pusinkami. Nabral sem toho co šlo a všichni na mě čuměli jak na blázna. *smich*

doplněno 28.10.12 15:03:

Já si podobně ve školce (to mi mohlo být tak 5 let) vždycky liboval na jatýrky s rýží. Všichni se od toho drželi dál, jenom já to vždycky zblajznul. Škoda je, že játra mi udělá jenom babička o letních prázdninách. *plac* Ale to čekání stojí za to. :D

Proč ne, proti gustu žádný dišputát /jak pravil pan otec ze mlejna/.

Já podobným nezřízeným způsobem miluji špenát. Když byl na táboře k obědu, děti ho moc nechtěly a tak jsem nařídila kuchaři, ať ho nevyhazuje, že ho "zejtra" sním. Sedla jsem si na schody s tím ohromným nerezovým kotlem a lžící vybírala zelenou pochoutku jen tak bez ničeho. Chodili se na mě dívat jako na raritu. Ale mně chutnalo. Každý rád něco jiného, sněhové pečvo ještě není to nejhorší.:D Jaga.

daniell*
hodnocení

0x

Taky je mám strašně rád a krom vánoc je nikdy snad nemají v mém okolí moje teta je dobře umí tak jí vždy poprosím *smich* jestli chceš mohl bych ti recept sehnat chutnají opravdu moc dobře.

hodnocení

Když budeš tak hodný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]