Co zitra varit

Od: Datum: 29.08.12 21:59 odpovědí: 9 změna: 30.08.12 10:47

poradte, nejake hodfne dobrem jizdlo co uvarit? co mate radi? dekuji za rady


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: hop®
Datum: 29.08.12 22:02
 
avatar

No, vzhledem k Vašemu písemnému projevu už bych to pivo nedopíjel, a použil ho k vaření, co třeba kuře na pivu, vuřty na pivu? ;)

Nemyslím to zle, pivo je občas velmi dobrá ingredience do pokrmů...

 
Od: nevimco
Datum: 29.08.12 22:10
 

Are v pohodě, dns jsem to trošku přepískl :D

jinak diky za typ?

Od: hop®
Datum: 29.08.12 22:15
 
avatar

Nejsem Ar, ale to neva... *smich*

Říkej mi třeba Karle, a hlavně nezačínej vařit už dneska, mohl bys vyhořet ;)

 
Od: nevimco
Datum: 29.08.12 22:26
 

hope prominte, ja sem s prepsal :d

Od: viky®
Datum: 29.08.12 22:05
 
avatar

Bramborové knedlíky, zelí maso.

Bramborové knedlíky, plněné ovocem.

Francouzské brambory

doplněno 29.08.12 22:09:

Zapečené kuře s bramborem, zalít smetanou.

Omastek, olej, sádlo. Kolečka cibule na dno pekáčku, pak plátky syrových brambor, kuřecí stehýnka, koření, syrové brambory. Dáme péct, nepodléváme. Když je maso měkké, zalít smetanou a nechat zapéct.

 
Od: krkovicka*
Datum: 29.08.12 22:11
 
Zítra dělám koprovku.Snadné a rychlé jídlo...
doplněno 29.08.12 22:13: Tak to jsme měli v pondělí-špenát a uzeny,bramb.knedlík,včera francouzské brambory,dnes se to nějak vše dojedlo i s polívkou (vývar z krku) a zítřejší jídlo jsem už zmínila
 
Od: bena*
Datum: 29.08.12 22:44
 

Zítra udělám Krkonošské Kyselo. Skočte do pekárny pro kvásek na chleba, nepoužívejte droždí, jak je psáno v některých kuchařkách - http://www.recepty.cz/recept/krkonosske-kyselo-1049

A doporučuju netroškařit, ať to není žádná řidina.

 
Datum: 30.08.12 10:47
 
avatar

Dnes mám na oběd květák. Uvařený, posypaný petržílkou, strouhaným sýrem, politý máslem a to všechno zasypané opraženou strouhankou. Mělo by se to dát zapéci, ale já to dám horké hned z hrnce na hluboký talíř a přiklopím poklicí. Na chvíli, než se sýr roztaví. ;) A zítra udělám švestkové knedlíky. Dělávám je z tvarohového těsta, ale zítra je udělám z bramborového. Zůstane mi i na sobotu.;) V neděli příjde dcera na oběd, udělám plátky krkovičky na žampionech s rýží a míchaným salátkem.

 

 

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.