Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co uvařit?

Od: zamilovana* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den .

Pozvala jsem přítele na večeři ale nevím co uvařit. Mám na to tři hodiny. Chtěla bych ho překvapit něcím zajímavým. Utahuje si ze mě že neumím vařit a já mu chci vytřít zrak :)) Prosím nápad seznam surovin a recept :) děkuji mooc!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepeee*
hodnocení

0x
des*

Obalený chleba jako řízek.To bude čumnět.

lidka*
hodnocení

0x

Jestli jste zamilovaní oba dva, tak mu uvařte to, co má rád. A věřím tomu, že vám třeba i nějakou chybičku odpustí. Každý nějak začínal. Na začátku se cení i snaha. Receptů by bylo jistě mraky. Ale vy znáte jeho chutě, tak do toho a držím palce, ať se olizuje. :-P Určitě ho neurazíte "obyčejným" řízkem a bramborem nebo bramborovou kaší. A třeba i bramborák? :)

hahanaj*
hodnocení

0x

uvař cokoli svedeš- on ocení, že jsi to vařila pro něj a s láskou - tak buď svá a nechtěj naše nápady - přeji příjemný večer

dobromysl*
hodnocení

0x

Já bych zůstala u toho, že vařím jen přílohy . ;)

Mám několik známých, kde muži vaří maso .

Je to fajn nemít na krku kuchyni sama.

Takže já bych mu s ohledem na budoucnost předložila škubánky. *jasne*

krkovicka*
hodnocení

0x
Můj kamarad říká že holku hledá kvůli poradnymu steaku;)
Ovšem bych osmahla kotlety udelala bych gratinovane brambory na půlky nakrájené.Cesnekovy máslo-česnek,rozpuštěn máslo-polevu na brambory.k tomu gratinovane zeleninu.Víno.
Stejně nejlepší kuchař se pozná podle omáčky.

matysacek
hodnocení

0x

Zkus něco z těchto stránek - podle receptu tam to zvládne každý!

www.foodstyle.cz

Dělala jsem tyhle bábovičky a byly SUPER!

www.foodstyle.cz//...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]