Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chtěla bych se zeptat,jestli můžu užívat biosil plus s panthenolem? Jak dlouho je můžu brát a musí mezi tím být i nějaká pauza? Děkuju za odpovědi
Biosil plus s panthenolem, jedná se o doplňkovou stravu, ne lék. Vitamínu a Panthenolu je jen nepatrné množství, nikdo vám dávku, kterou máte brát nebude kontrolovat, můžete ho brát, jak dlouho chcete a kolik chcete. Podle mého názoru, (jsou to jen vyhozené peníze.) Nevím jaké máte problémy s vlasy. Na vlasy, je velmi dobrý, Panthenol tablety - tableta se vloží do úst a cucá se, je to lék. Nevím, zda nyní budou volně v prodeji, ale byly na lék. předpis. Tento Panthenol, vám určitě pomůže, nejen na vlasy, také na nehty a kůži, oděrky apod. Můžete cucat i tři tablety denně. Jen můj názor.
Ahojky. Já osobně mám s doplňky stravy na vlasy velmi dobou zkušenost. Užívám Donnu Hair a dokázala mi vlasy krásně oživit, dodat jim lesk a zmírnit vypadávání. Léky bych užívala jen v případě největší nutnosti. Jinak já Donnu užívám vždycky tři měsíce a pak si dám na měsíc pauzu. Ale ptala jsem se na to v lékárně a je možné užívát i v kuse.
ivanka...klidně to můžete brát jsou to náhodou dobré preparáty,,já je také beru a nehty mám jako sup. I Biosil je dobrý.
Panthenol se užívá také u nachlazení ,proto se cucá. Ale klidně ho berte. Pyridoxin je také dobrý na končetiny B6 neuškodí .
Pokud máte jiný problém,je dobrý Alpecin -voda,ale na lék.předpis. Ono vlasy jsou vlasy a není ještě 100% lék na jejich obnovu. Pokud je to rodové ,,nějaká alopecie tak asi jen ty dopl. prvky ,,ale já si nestěžuji. P
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.