Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Trouba vs pánev - domácí hranolky

Od: kuchartonda odpovědí: 5 změna:

Zdravím, zajímalo by mě, zda je lepší si udělat domácí hranolky na pánvi nebo v troubě?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hoummy*
hodnocení

0x

My je děláme na plechu v troubě, jde tam toho dát více než na pánvi, ale musíte to hlídat...

 

solenza*
hodnocení

0x

To záleží na tom, z jakého pohledu se na to díváte. Pokud z pohledu chuti, tak hranolky z trouby jsou vysušenější a křupavější. Z pánve se při použití oleje nasáknou olejem a jsou tedy smažené. Zdravější jsou ty z trouby. Pokud se na to díváte z energetického hlediska, tak použití trouby je velice energeticky náročné. Trouba spotřebuje mnohem více energie, než plotýnka.

 

martinhajek*
hodnocení

0x
Ve fritéze, samozřejmě. V hovězím sádle nejdřív 10 minut předsmažit při 170stC. Nechat vychladnout a poté dosmažit 10 - 15 minut při 140stC. Osolit, natatarkovat, nakečupovat a sežrat.
kuchartonda
hodnocení

Bohuzel fritezu nemam, z trouby se mi malo kdy udelaji dobre hranolky, bud jsou malo udelane nebo se prichyti a pak mam z toho tak trochu kasu *vtip*

 

rv*
hodnocení

0x

Ve friťáku. Jsou osmažené ze všech stran a málo nacucané olejem.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]