Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat ledovou tříšť doma?

Od: cobrak* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, dokážete někdo poradit, jak lze udělat doma ledovou tříšť? Děkuju Vám!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Některé lednice na to mají strojek - jinak mixérem, vrtulkou určenou k sekání...

hahanaj*
hodnocení

0x

Já na to mám k robotu zvlášťní nástavec a nádobu - drtič ledu - vznikne z toho prima tříšť

hodnocení

0x

jak říkají ostatní, základem je nasekaný led (většinou se musí nechat povolit, že uiž se začne rozpouštět, pak jde sekat), neseká se led při -18°C! a dolít sladkým sirupem popř s vodou a je to hotovo... fantazii se meze nekladou, lze použít i vitacit apd.

nemec*
hodnocení

0x
V nouzi jsem to na mojito tloukl palickou na maso ale neni to ono.

cobrak*
hodnocení

Vyzkouším :) Díky všem za rady!

trister
hodnocení

0x

ano vzít led dělaný z třeba džusu a dát ho do mrazáku pak rozmlátit paličkou a jeto.

mirenis
hodnocení

0x

Právě jsme s přítelkyní jí vyráběli a jelikož jsme měli rozbitý mixér,udělali jsme to jednoduše paličkou na maso :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]