Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střecha s BB sušenek, jak to děláte?

Od: viky® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Vnoučata si přála, aby udělala střechu z BB sušenek, jak to dělá mamka. Nikdy jsem to nedělala, ale říkala jsem si, přečtu si na netu recept a namazat sušenky zvládnu.

Chcete vědět, jak dopadla výroba jednoduché střechy?

Suroviny: 2 x tvaroh, BB sušenky tmavé a světlé, banán, cukr moučka, rum, zapomněla jsem koupit čokoládu na polevu.

Alobal na tác, 3 sušenky, střídavě světlá tmavá x 5 řad na délku, natřít tvarohem s cukrem a trochou rumu

Druhá řada sušenek BB střídat barvu, potřít tvarohem - obarvený tvaroh Nutelou, místo kakaa a trochu rumu, bez cukru

Nyní doprostřed sušenek BB, dva banány bez konců a udělat střechu.

Nyní jsem zjistila, že tvarohu je hodně a kolem banánu jsem dala nakrájené broskve, neudělala jsem střechu, ale rovné stěny a nahoru další sušenku BB.

Když už vše bylo jinak, tak jsem vzala náplň do věnečků od Dr. Oetker, (Vanilková a vaječným koňakem) a potřela jsem hotový výrobek, ještě to nebylo ono, tak jsem použila na posypání kokos.

Protože zbyla náplň, tak jsme namazali sušenky, 2 plátky broskve, nahoru náplň a kokos, ozdobit Nutelou. Tyto sušenky jsou rychlé a dobré, dají se dělat na tác a po rozležení v lednici, krájet.

Kde byla chyba nevím, ale chutná to všem.

Střecha s BB sušenek, jak to děláte?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Příprava střechy

Střecha s BB sušenek, jak to děláte? #2

hodnocení

Sušenky BB

Střecha s BB sušenek, jak to děláte? #3

hodnocení

Sušenky hotové

Střecha s BB sušenek, jak to děláte? #4

hodnocení

Střecha, která není střecha.

Střecha s BB sušenek, jak to děláte? #5

banan*
hodnocení

0x

Milá Viky, super nápad! :) Já ji tedy dělám úplně klasickým způsobem jak jste psala prvně, akorát rum nepoužívám a tvaroh nebarvím nutelou ... ani ho moc necukruju. A taky mňaminka .-) Ale tohle teda vypadá hodně luxusně, akorát když se to nepojí hned, nerozmáčí pak ty broskve sušenky?

hodnocení

Milý Banánku, když jsem viděla, že z toho žádná slavná střecha nebude, tak jsem začala improvizovat. ;)

Do tvarohu jsem přidala kokos a plátečky broskve. Pak, když jsem sušenky přiklopila k banánu, tak vlastně vznikla krabice, bez vrchu. Nahoru jsem opět namazala náplní BB sušenku a připlácla. Plátky broskve, jsou položené na vanilkové náplni.

To samé jak jsme dělali plněné sušenky, tak z jedné i druhé strany sušenky, je vanilková náplň, ( broskve je uvnitř) další náplň je nahoře a ještě celá sušenka obalená v kokosu. V lednici už je jen zbytek, 3 den na zkoušku, den o dne, je to lepší. Toho rumu se tam moc nedává, jen pro vůni. Nejdříve zmizely sušenky. Dobrou chuť.

fram
hodnocení

0x

My jsme doma dělávali nepečený moučník z piškotů, variaci na tohle téma, báječné, doporučuji na případné vystřídání střechy:

celysvet.cz/...

Samozřejmě piškoty mohou být ty dětské, kulaté, jako alkohol jen rum...

hodnocení

Dobrý večer. Fram, tento recept, ještě neznám.

olaf71*
hodnocení

0x

Tohle je pultová střecha, moje přítelkyně dělá střechu sedlovou (do špičky). Ale jinak vypadá báječně.

doplněno 14.06.12 10:20:

našel jsem i foto. takhle vypadá střecha od mé drahé polovičky.

doplněno 14.06.12 11:26:

odtud je recept: toprecepty.cz/...

Střecha s BB sušenek, jak to děláte? #6
hodnocení

Dobrý večer Olafe. Můj zákusek, také původně měl být střecha, jen sušenky jsou nějaké menší, protože, když jsem dala jeden tvaroh dolů a jeden nahoru, tak v žádném případě, střechu neudělám, je tam moc tvarohu a střecha, by byla malá. Ta Vaše střecha je velká a pěkná, jahoda je dobrá, vyzkouším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]