Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závislost na redbullu - je to problém?

Od: tlustoprd* odpovědí: 14 změna:

Ahoj mám závistlost na Redbull ,denně vypiji 2-3 plechovky je to moc?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Aspartam, který tento nápoj obsahuje (místo cukru) Vás za pár let tohoto problému zbaví... *stop*

majorka*

Každý máme nějakou závislost,já zase vypiji denně minimálně litr coca coly,co bychomjinak z toho života meli?:)

frame*
hodnocení

0x

Ano, je to moc.

sargo*
hodnocení

0x

A já do teď myslela, že mám závislost na Semtexu, když vypiju dva týdně *smich*

Jo, je to moc. Uvnitř je řada humáčů, které vám nedělají dobře, nick asi taky nemáte jen tak (ano, je tam hromada cukru), kofein, sladidla... musí to slušně lézt do peněz... zapracujte na odvykačce *frajer*

majsterjoe*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, ze doporucena maximalni davka je o mnohem mene, tak tak to je samozrejmne moc.

Jinak to uz na tebe nema zadny vliv. Telo si uz na ten huams zvyklo.

krkovicka*
hodnocení

0x
Sám víte že je to prehnane.Piji energi drink denně.Taky jsem zavislak.Tak jako někdo vypije šest kaficek denně ta vy máte tuhle závislost.Chutná vám?
doplněno 18.04.12 15:37: Člověk má jít do hrobu zhuntovanej:)
sargo*

To se ozývá ten pravý, co se tu každou chvíli ptá na nějaké zdravotní problémy! Hned u nejbližšího vám připomenu, že máte odbourat ty energeťáky. *smich*

krkovicka*
:) aspoň to.Před rokem jsem byla u lékaře a ten mi doporučil solit a pít kafe ve velkým.Mám nízký tlak a na energy už jsem závislá taky.jsou horší závislosti...

krkovicka:

To, že se doporučuje lidem s vysokým tlakem omezit solení je fakt, ale to neznamená, že se solením dá nízký tlak zvýšit ;). Káva tlak zvedne, ale není na to vhodná pro svůj krátkodobý efekt - změnte lékaře, jeho rady jsou k ničemu *haha*

hodnocení

0x

dobre-zdravi.cz/... Dobrá závislost! To vám povím!

tlustoprd*
hodnocení

No Páni náhodou mám astma a v sobotu jsem byl na pohotovosti kvůli záchvatu . Aspartam .

bena*
hodnocení

0x

Fuj, jak tyhle humusy můžete vůbec pít? Mě stačí si k tomu čuchnout a už se mi protáčí žaludek...

hankauk*

Jo, tak to jsme dva. Redbull snesu jedině, když jedeme na noc do CZ. A dám jen jednu plechovku, kterou pak stejně dopíjí přítel. *blee*

hankauk*
hodnocení

0x

POZOR! Jak jste přišli na ten Asprtam? Ve standardním Redbullu není a v light verzi si nejsem jistá. Můj přítel pije Redbull léta a tvrdí mi, že na něm není závislý. Prý mu chutná. Ale to neznamená, že když mi chutná svíčková, tak ji dám 2x denně, že?! Rebull jsem mu z ekonomických důvodů zatrhla...*smich* a te´d pije Euroshopper, který tady stojí čtvrtinu ceny Redbullu. Povolené má dva denně. Bohužel...přítel bere tuny léků a už z toho důvodu jsem se mu snažila vysvětlit, že omezení by bylo na místě. Ví, že je to pro jeho dobro, tak se snaží, i když vím, že má zaťaté zuby.*haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]