A já do teď myslela, že mám závislost na Semtexu, když vypiju dva týdně
Jo, je to moc. Uvnitř je řada humáčů, které vám nedělají dobře, nick asi taky nemáte jen tak (ano, je tam hromada cukru), kofein, sladidla... musí to slušně lézt do peněz... zapracujte na odvykačce
Sám víte že je to prehnane.Piji energi drink denně.Taky jsem zavislak.Tak jako někdo vypije šest kaficek denně ta vy máte tuhle závislost.Chutná vám? doplněno 18.04.12 15:37: Člověk má jít do hrobu zhuntovanej
sargo*
To se ozývá ten pravý, co se tu každou chvíli ptá na nějaké zdravotní problémy! Hned u nejbližšího vám připomenu, že máte odbourat ty energeťáky.
krkovicka*
aspoň to.Před rokem jsem byla u lékaře a ten mi doporučil solit a pít kafe ve velkým.Mám nízký tlak a na energy už jsem závislá taky.jsou horší závislosti...
To, že se doporučuje lidem s vysokým tlakem omezit solení je fakt, ale to neznamená, že se solením dá nízký tlak zvýšit . Káva tlak zvedne, ale není na to vhodná pro svůj krátkodobý efekt - změnte lékaře, jeho rady jsou k ničemu
POZOR! Jak jste přišli na ten Asprtam? Ve standardním Redbullu není a v light verzi si nejsem jistá. Můj přítel pije Redbull léta a tvrdí mi, že na něm není závislý. Prý mu chutná. Ale to neznamená, že když mi chutná svíčková, tak ji dám 2x denně, že?! Rebull jsem mu z ekonomických důvodů zatrhla... a te´d pije Euroshopper, který tady stojí čtvrtinu ceny Redbullu. Povolené má dva denně. Bohužel...přítel bere tuny léků a už z toho důvodu jsem se mu snažila vysvětlit, že omezení by bylo na místě. Ví, že je to pro jeho dobro, tak se snaží, i když vím, že má zaťaté zuby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.