Nejste přihlášen/a.
Ahojky..nejlepsi by bylo zajit na nejaky kurzik nebo to co jsem udelala ja, okoukala jsem to,kdyz jsem chodila do salonu...pak jsem si precetla milion diskusi a ruznych navodu a uz delam nehtiky nekolik let sobe a spouste kamoskam...co mas za materiál?jaka firma?T.
Ahoj, na kurz zatím nemám penízky, jsem na mateřský, jinak diskuze mám už taky přečtené,myslím že to zas takový problém nebude. Mám vše od Expy. E.
Myslím si, že z tohohle fóra ti nepomůže nikdo, jednou jsem chtěla poze radu a nic, pokud nejsi profík, tak tu pro tebe nikdo nic neudělá...Já bych ti klidně moc ráda pomohla, ale problém je v tom, že jsem z Brna, a jsem v práci 16 hod. denně 6 dní v týdnu, takže už mi teď moc času mi na nehty nezbývá...
Seš hodná,ale snad to nějak zvládnu.Jen jsem to zkoušela,když se nikdo neozval,tak si poradím sama.E.
Ale kdyby jsi přece jen měla někdy cestu do Brna, nebo tak někam okolo, stačí klidně napsat, můžu ti poslat ICQ...
To není nutný, já ICQ stejně nemám a do Brna těžko někdy pojedu.Ty děláš nehty profesionálně,nebo jen tak doma?
Já nejsem profík, dělám nehty jen tak pro sebe a pár kamarádek...Je to škoda, ale do Hradce je to pro mě stejně tak jako pro tebe do brna...
Myslím,že Tvá kritika,že tu nikdo pro nikoho nic neudělá,neporadí,není správná.Na těchto stránkách se vždy někdo najde,kdo se snaží pomoci,ne každý odpověď zná a může poradit,ale já osobně jsem velice spokojená.A nejsem žádný profík,jak píšeš.Co se týče rad na gelové nehty,těch tu bylo a je spousta,je třeba hledat.Stejně si myslím,že ten kdo s nimi začíná úplně poprvé a u nikoho nikdy neviděl postup,asi těžko pochopí jak na to,jen z pouhého psaného postupu.Dcera si je nechávala dlouho dělat u profíka a pak se rozhodla,že si je bude dělat sama.Ušetřila čas a peníze.Ale v těch začátcích už věděla jak na to a pak jen záleží na šikovnosti...
Ahojky,můžu se zeptat jak jsi dopadla?sehnala jsi nakonec někoho z hk?já jsem taky z hradce a chci si ted taky koupit nehtové studio.jsem naprostá začátečnice a furt si něco čtu na netu,koukám na videa a doufám,že se mi bude dařit.ptž já osobně jsem na nich nikdy nebyla a ani nikoho neviděla při práci.Mám své pěkné,ale myslim že by mě to bavilo dělat je známým a tak.hledala jsem různé postupy,všude je temn samý a moc chytrá z něho tedy nejsem:-/. zdravím
Ahoj,nikoho jsem nesehnala.Věci jsem taky zatím neobjednávala,ale mám už vypsaný vše co budu potřebovat.Nechávám to na září,teď bych na to neměla čas.Pošli mi prosím adresu na ty videa,nemůžu to nikde najít.Kdyby jsi něco potřebovala,tak napiš.Odkud přesně jsi z HK?E.
ted ji nevim přesně,ale jsou to anglický stránky: www.youtube.com . Zkus gel nails...kdyžtak ti ještě dnes odešlu přesný odkaz.já jsem z pražského předměstí.Bydlim kousek od fakultky.(jiráskovy sady).A ty?já ještě taky nemam nic koupenýho,čekám na penízky
Já jsem ze Slezského předměstí.Materiál budu kupovat od expy,akorát lampu jinde.Budu jí mít za 1300kč včetně poštovnýho.E.
Je to 4 zářivková celkem 36 w,doporučila mi ji holčina co s ní dělá,jednozářivkovou si radši nekupuj,říkají,že to dlouho schne a nic moc.Tady je adresa kde si ji můžeš objednat pokud budeš mít zájem cernis82@seznam.cz A ty gely od Expy za tu cenu určitě stojí ,jinak štětce atp.si můžeš koupit jinde levnější,jak chceš.E.
jestli mohu doporučit tak barevné gely A kvalitní najdete od firmy light elegance mají web shop,přeji hodně krásných nehtíků www.marien.over.cz
holky nejsem sice z hradce,ale z Český Skalice,ale budu v srpnu prodávat věci na modeláž.lampu mám ještě rok a půl v záruce, barevné gely párkrát použitě, ostatní věci jako nové! ráda bych to prodala jako sadu.Dělám sobě i kamarádkám,ale zjistila jsem, že na to nebudu mít čas.mám toho plno a za dost pěnez,ale chci to prodat rozumně. neměli byste zájem?hlavně si neobjednávejte věci od expy,gely mají dobrý,navíc ostatní věci mají strašně drahý! taky si rozmyslete, kolik do toho chcete opravdu dát, není to vůbec levná záležitost.kdybych v září nešla do práce,tak bych si to nechala, mám za sebou kurzík,ale myslím si, že i bez něj se to dá neučit.pokud nemáte děti, nemáte domácnost a práci,tak vám to schvaluji, jinak to je dost časově náročné, to mi věřte!jestli se chcete na něco zeptat,tak mi můžete napsat na mail: Ivet.vitkova@centrum.cz
ahojky prosím tě mohla bych tě poprosit o to co je vše potřeba pro začátek?jsem taky na mateřské a chtěla bych si nehtiky dělat taky sama.děkuji kdyžtak můj mail je PajuskaB@centrum.cz
Ahoj holky Taky jsem z Hradce a chodím tu k nehtařce už něco málo přes rok. Ale rozhodla jsem se, že si to budu dělat doma sama. Něco už mám odkoukaný od tý mojí, ale v něčem teda stále tápám, co se s čim může míchat, jesi to dřív odmaštit a pak teprv pilovat nebo naopak...no je toho dost. Ale myslim, že žádnej učenej z nebe nespadl, tak to snad pujde
Zatím nic koupenýho nemám, teprve vybírám a co jsem koukala, tak tu vychvalujete gely od Expy..chtěla jsem se zeptat, když si je budu objednávat poprvé, jestli mi stačí třeba 10 ml a na jak dlouho to asi může vydržet? A taky jestli mi někdo vysvětlíte, co je to ten Miláček..?
Budu ráda, když někdo poradí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.