Nejste přihlášen/a.
Ahoj, vrtá mi hlavou co si zíítra udělám k večeři, nějaké tipy? co máte nejraději, jaké jídlo? případně dejte recepty děkuji
Já miluji na večeři pstruha (no je to tedy poněkud dražší večeře, kdyby to mělo být pro cééélou rodinku a asi by se to více hodilo na oběd, ale ryby jsou důležité a měly by se jíst min. 1-2x týdně, tak bych do toho šla). Na pánvi rozpustíme máslo, pstruha osolíme, okořeníme a dáme na pánev. Až je hotový, dáme na talíř a z výpeku uděláme omáčku- nakrájíme na malé kousky rajčata a hodíme k výpeku, okořeníme sladkou paprikou, popř. lze dát i kečup nebo podobnou omáčku, až budou rajčata měkká, přidáme do výpeku kousek smetany (dle chuti). K tomu lze osmažit bagetku nebo topinku z chleba apod...
Docela dobrý je sýr v alobalu. Původní recept je s nivou, ale úspěšně používáme i hermelín. Nivu nakrájím na plátky položím na alobal, popepřím, zabalím a zapeču; v troubě, ale stejně dobré a rychlejší je to na pánvi. Podává se s malým množstvím černého chleba a s velkým množstvím světlého piva.
(Když to děláme s hermelínem, ten rozkrojíme podélně a obě kolečka položíma na alobal řezem navrch a dále jako výše. Jí se to lžičkou přímo z alobalu.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.