Nejste přihlášen/a.
Asi také záleží na tom, jak knedlíčky děláte. Já osobně je mám ráda pikantnější a dávám jen žloutek, majoránku, pepř a cibulku na hodně jemno. Dohustím trošičkou strouhanky. To máte dobrý nápad. Docela si dovedu představit, že naříznu vepřovou kotletu nebo hovězí plátek na kapsu a do zavářky v míchám nastrouhaný česnek, hrášek a namočené houby a naplním. Osmažím a nechám dojít pod pokličkou s troškou vody. Dohustit šťávu troškou mouky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.