Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Játrové knedlíčky jinak

Od: krkovicka* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den všem.Napadlo mě zda někdo už nezkoušel jatrovou zavařku použít jinak než na játrové knedlíčky.Například do náplně, řízků, sekana, těsto? Děkuji za postřehy.

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Asi také záleží na tom, jak knedlíčky děláte. Já osobně je mám ráda pikantnější a dávám jen žloutek, majoránku, pepř a cibulku na hodně jemno. Dohustím trošičkou strouhanky. *jasne*To máte dobrý nápad. Docela si dovedu představit, že naříznu vepřovou kotletu nebo hovězí plátek na kapsu a do zavářky v míchám nastrouhaný česnek, hrášek a namočené houby a naplním. Osmažím a nechám dojít pod pokličkou s troškou vody. Dohustit šťávu troškou mouky.*uspech*

krkovicka*
hodnocení

Mám je ráda a mohla bych je každý den.Ale vyvar každý den nebudu jist. ;) Někam je chci “strčit “ ale aby to i chutnalo.

 

lidus*
hodnocení

0x

Někdy nakrájím housku a namočím v mléce, pak spojím s tím na játrovou zavářku a dám upéct s kuřetem (ne do něj ale vedle něj), já to nemusím, manžel to má rád i studené.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]