Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zavařit hovězí ve vlastní šťávě

Od: saturnin odpovědí: 6 změna:

Prosím praďte recept výrobu domácí konzervy na hovězího ve vlastní šťávě. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

3x

ekucharka.net/...

je to rychlejší než bych to popsal já.Také to tak dělám..:)

doplněno 02.02.12 18:35:

Já vím ale ono je to podobné,jen doba úpravy..ALE!Sypu si popel po celé hlavě a i jinde...:)

428
hodnocení

Dík ale já potřebuji recept na HOVĚZÍ ;o)

saturnin
hodnocení

OK, nesyp si popel nikam nic se neděje já taky občas nedočítám :o)

lidus*
hodnocení

2x

ahasvetr dodal výborný recept na vepřové, já hovězí zaleju asi do 1/3 sklenice vývarem z hovězích kostí a vepřových kůží a do každé sklenice dám kousek špeku. Vařim ¨první den asi 1,5h a druhý po vychladnutí také tak. Pokud to chci snadno a rychle a je to určeno třeba na dovolenou tak maso uvařím v tlakáči a pak dám do sklenic a opět zaleju tím vývarem do kterého jsem na 2 kg masa přidala dva hovězí bujony. Nedávám cibuli-ráda kvasí ale kamarádka zavařuje i s cibulí a nemá problém. Solím obyčejnou solí o málo víc než normálně jídlo.

saturnin
hodnocení

Díky moc, hned to jdu zkusit. Cibule bych se také bál ráda kvasí a muže i zahořknout.

Zkusím do jedné sklenice přidat kmín. Snad to dopadne. :o))

saturnin
hodnocení

Díky, je hotovo a je to SUUUUPER :o))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]