Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čaj hannasaki

Od: karkosova* odpovědí: 6 změna:
Holky ženy, máte někdo zkušenosti s čajem hannasaki?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
TADY.
Hezký den.
karkosova*
hodnocení

To jste mi toho moc nezdělil al bundo! Ale jinak také přeji hezký den.
výtka
Upozornění od sys al bunda 01. 07. 2008 11:39:15
al bunda*
Klikněte si na odkaz a dostanete se na diskusi.
V čem je problém?
karkosova*
hodnocení

Moc se omlouvám pane al bundo, nevšimla jsem si odkazu. Takže děkuji moc a nezlobte se. S pozdravem Ivana
al bunda*

Já vím - nic ve zlém.
Hezký den.

anetkacom
hodnocení

0x

Ano!... Tento čaj jsem pila asi měsíc.Je to neuvěřitelné ale i za ten měsíc jsem zhubla:)...Ale musíte dodržovat pravidla,které jsou uvnitř.Nesmíte si čaj sladit.. a je lepší když ho nabíráte plastovou lžičkou,kterou naleznete uprostřed balení.Jestliže si čaj osladíte strácí jsvé funkce,stejně tak jako by jste si ho dávali do hrníčku hlinikovou lžičkou.S tímto čajem sem byla velice spokojená.Pila jsem ho ráno než jsem odešla do školy a někdy když jsem to stihla jsem si ho udělala i do té školy.Sice nemá žadnou chut neni moc dobrý,ale učinky jsou perfektní.A mě nezbývá nic jiného než si čaj zase objednat:):):)... Aneta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]