Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepečené cukroví

Od: nikulka* odpovědí: 5 změna:

Znáte někdo nějaké dobré nepečené cukroví (kromě rumových kuliček s kokosem a vosích úlů)? Nejlépe osobně
vyzkoušené, nepříliš nákladné na nákup ingrediencí a hlavně chutné ;) Moc děkujíí.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nikulko, vyzkoušej rafaelo. Je to jednoduché a u nás mizí kvapem. 1 salko, kokos, balíček mandlí. Salko smíchám s kokosem tak, aby vznikla hustší hmota. Nechám v ledničce ztuhnout, potom vyválím kuličky, do nichž vmáčknu celou mandli a obalím v kokosu. Jinak si toto téma zadej do zdejšího vyhledávače a najdeš v diskuzích ještě pár zajímavých receptíků.
nikulka*
hodnocení

Jé moc díky, co nejdříve vyzkouším:) Že mě to nenapadlo hned mrknout se na starší témata, děkuji za radu:)

Nemáš zač, ať se cukroví povede a chutná.:)

mufii*

Překvapuje mě že toto ještě neznám, salko, kokos a mandle miluju :D Nicméně také děkuji za inspiraci. Vyzkouším :)

lui*
hodnocení

0x

Taky jsem něco sháněl, tak se mrkněte sem: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]