Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobré nepečené cukroví a lehké cukroví

Od: lottka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.S maminkou pečeme a letos nebudeme tolik a tak těžké..chci se zeptat na lehké a nepečené cukroví *smich*

Maminka má samozdřejmě v kuchyni zkušenosti..:D samozdřejmě perníčky,rumové kuličky,vanilkové rohlíčy,úly apod. známe..

Ale pište všechny!Třeba vaše oblíbené se stanou specialitou u nás doma ;) tak že budeme příští rok uvařiv o pekáč více. *slunce*Každopádně Vánoce se blíží a proto už píšu *andel*

Lottka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj Lottko. U nás jednoznačně vede rafaelo.1 salko (slazené mléko),kokos,balíček mandlí. Salko smíchám s kokosem tak, aby vznikla hustší hmota. (Nechám v ledničce do druhého dne). Z ní potom vyválím kuličky, do nichž vmáčknu celou mandli a obalím v kokosu.;)

starec24

souhlasím toho bych se ujed!*ua*

mrnousek*
hodnocení

0x
Ahojda. U nás vedou vosí hnízda. Sice je na to potřeba speciální forma, ale jsou výborná! :)!Tady je recept KLIK!Veselé Vánoce a pečení bez spálenin přeje mrňousek.

pt®
hodnocení

0x

"lottko", našla jsem na netu kuličky, tady je recept:

Ořechové koule - POTŘEBNÉ PŘÍSADY
100 g mletých ořechů- na obalení 100 g moučkového cukru 100 g rozpuštěného másla 2 lžíce medu 2 lžíce rumu 150 g rozemletých piškotů
POSTUP PŘÍPRAVY
POSTUP: Všechny přísady kromě ořechů na obalení smícháme na hladkou hmotu. Tvarujeme malé kuličky, které obalujeme v nastrouhaných oříškách nebo kokosu. Dáme odležet do chladna. Jednoduché a moc dobré!
Tady se píše všechny přísady kromě ořechů, ale já chci zkusit smíchat i s ořechy. - stařenka

lottka*
hodnocení

"stařenko" děkuji..umíte potěšít..vrhneme se hned v neděli nebo sobotu s maminkou na nějaké cukroví a určitě vám hodím snad "povedené fotografie"

*lottka

pt®

"lottko", ať se cukroví podaří. Taky se chystám na kuličky, ostatní mám od nevěsty. - stařenka

doplněno 06.12.11 21:11:

"lottko", já dostala takovou chuť na něco sladkého, že jsem teď upekla koláč:

Dobré nepečené cukroví a lehké cukroví
pt®

A je hotovo, omlouvám se, že je to pečené a ne nepečené:

Dobré nepečené cukroví a lehké cukroví #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]