Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po jakým čase mít druhý dítě

Od: evina* odpovědí: 6 změna:
Je mi 29 let,mám dvouletou dceru a uvažuji o druhém dítěti.Nemůžu se rozhodnout jestli ho mít teď nebo až malá trochu povyroste,třeba až v jejich 5 letech.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kate*
hodnocení

4x
Ahoj, tak to je dilema asi hodně lidí. Na jednu stranu je fakt, že když od sebe nejsou děti věkově daleko, tak si pak lépe rozumí. Ale na druhou stranu, když je první dítě větší, v hodně věcěch vám to ulehčí život, protože už je alespoň trochu soběstačné a pak to druhé miminko i trochu pohlídá a naučí ho spoustu věcí. Já jsem se rozhodla mít druhé dítě, až bude syn trochu větší.
evina*
hodnocení

Asi to nechám taky na dýl.V kolika letech syna jste si "pořídili" druhý?
al bunda*
Já bych to neodkládal. Odklad na později může znamenat, že se vám do toho už nebude chtít vůbec.
Hezký den.
mil®
A taky aby nezapomněli jak se to dělá, *hi*
mil®
A tejdě vážně. Mám dva kluky rok od sebe a dost si spolu vyhráli a tejdě jsou jako kamarádi a táhnou všude spolu. Když ale byli malí bylo to jako se starat o dvojčata, dost záhul, ale přežili jsme to docela dobře.
evina*
hodnocení

Ono hraje hlavně roli to,že nám manželství trochu skřípe a neumím si představit,že bych byla sama se dvěma dětmi.Kdyby záleželo jen na mě,tak bych druhý už dávno měla,ale nechci tím řešit manželskou krizy.Počkám jak to bude dál a pak se uvidí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]