Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Solárko???

Od: hannah* odpovědí: 10 změna:

Potřebovala bych vědět, jestli se do solárka musím mazat a jak vysoký ochrany faktor asi tak použít..

je nutné mít v soláriu ochranné brýle?Musím si je koupit, nebo je tam půjčují? Děkuji za odpověď

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
HANNAH-Kažké solárko nemají ochranné brýle,na opalováni jsou pouze určené krémy do solárka, jsou jíné než k vodě. Doporučují ti zajít nejdříve do solárka a zeptat zda zapůjčují brýle.SO:)
hanny*
nensy, prosím tě... a ten krém do solárka se dá koupit normálně v drogerii? A nevíš o nějaký značce, která je dobrá? Děkuji za odpověď*Hanny

kláraka
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj, pokud mas zajem o bryle do skolarka, meli by ti je pujcit, problem vcak je v tom ze se ti postupne udelaji okolo oci bile skvrny, prave od tech bryli.. pokud v solarku neoteviras oci nemas se ceho bat..

co se tyce kvalitniho prostredku, doporucuju ti od firmy ORANJITO max.effect, je to velmi kvalitni olej a mas moznost vice faktoru 1-4 , cena : okolo 300 KC

Preju pekny chvili :)*smich*

hanny*
Děkuji, koupím si ho:). Skvrny kolem očí se mi neudělaly, se solárkem to nepřeháním, teda aspoň myslím. Mám jiný problém. Na zádech, u levé lopatky mám v podstatě bílý flek*stop*- neopálené místo, které ale nemá důvod být neopálené - nijak ho nezakrývám. Ten flek má tvar trojúhelníku cca 9cm na délku. Nevíte, co by to mohlo být? děkuji za odpověď*Hanny
klerys
Vis to bude tim, ze asi chodis na lehaci solarko ze? to se potom delaji skvrny na lopatkach a zadku :/ proto je lepsi jit nekolkrat na stojaka a potom chodit na lezaky ;) ver mi .. preju pekny chvile :)*smich*
hanny*
No tak to máš naprostou pravdu - chodím na"lehací"*smich*solárko...Díky za typ a za zbavení strachu, že mám nějakou nemoc kůže*smich*. Ve vertikálních solárcích se vůbec nevyznám...nebyla by ještě nějaká rada, ktréré je dobré - dobře opaluje?*smich* Diky, měj se:)*H
klerys
no abvykle to mas jedno jake solarko,lae lepsi je zacit s stojacima pozdeji si s pribivajicimi minutami chodit lehat *smich* mej se :)
sepi*
:) anebo nelež jen na zádech .))lehni si i na břicho .))pap sépi .)

xixe*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky do solárka by sise měla před použitím namazat příslušným krémem ,který většinou prodávají přímo v soláriích a ten musí určený kmazání před oplováním vsoláriu.Nemáš potom tak vysušeno pokožku a mnohem rychleji se díky složení krému opálíš.
Brýle mají pravděpodobně vkaždém solariu na pujčení aspon jsem se zatím nesetkala stím ,že by neměli.
Brýle každopádně používej jeto nutné aby si neměla poškozenou rohovku.Jinak po solárku je dobré se aspon 2hodiny nemít a pokud chceš být opálena do hloubky ,ale pomaleji chod na solárko ležící pokud chceš být opálená rychleji ,ale jen povrchově chod na solárko stojící.Když se ti na ležícím dělají fleky není problém se během opalování pootočot nebo otočit uplně a nebo se nazvednout během opalování aby se místa bez vzduchu zavzdušnila a opalila se také není nutné chodit na stojící.
Ale vzhledem ksíle opálení je to lepší prostě prostřídat.
K opalování také používej beta karoten dá ti vytamíny a dopřeje rychlejší a zdravější opálení.
Přeji hodně štěstí

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
V dobrém solárku, by měli hlavně dobře poradit. Ale brýle ti zapůjčí a měli by prodávat i opalovací krém přímo do solárka. Tak si to užij, já se po solárku osypala...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]