Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepší restaurace v Praze?

Od: tni odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

rad bych zasel dnes ve dvou na veceri do nejake opravdu dobre restaurace v Praze. Mel jsem v planu rezervovat si stul v Cafe Imperial (restaurace Zdenka Pohlreicha) ale na dnesek maji bohuzel plno. Je tady nejaky clovek, ktery by mi doporucil nejakou restauraci na stejne urovni jako Cafe Imperial? S vyssimi cenami pocitam a ocekavam od restaurace prvotridni servis i prvotridni jidlo.

Budu rad za kazdy tip.

Diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Tak zkuste Diviniz - to je jeho druhá restaurace. Je, dá se říci, vedle Týna.

tni
hodnocení

Bezva, dekuju, zkusim ormknout na internetu.

hankauk*

Jen ještě doplním. Byla jsem tam (i v Imperialu) a byla jsem naprosto spokojená.:) Obsluha velmi pozorná a nápomocná při výběru. Diviniz je komornější, poněvadž je malý. Ale obsluhující slečna byla perfektně připravená. Denní nabídku, která byla dosti dlouhá, měla zmáknutou a věděla do detailu, co jídlo obsahuje a jak se připravovalo.

A zkuste třeba i Les Moules. Tam se také dobře vaří. *smich*

tni
hodnocení

proc takovy vysmaty smajlik za tim Les Moules? :o) vypada dost skodolibe :)

nasel jsem jeste Cerneho orla: cernyorel.com/...

nemate s nim nekdo zkusenosti? Podle fotek to vypada vevnitr velmi prijemne

amadeus*
hodnocení

0x

Já můžu doporučit Allegro v hotelu Four Seasons a restauraci V Zátiší, poblíž Betlémského nám. Je to trochu déle, co jsem v Allegru byl a vzpomínám na to rád. Tehdá to byl jediný držitel Michellinské hvězdy v ČR a podle toho to vypadalo, ale slyšel jsem, že před nějakou dobou jim odešel šéfkuchař do Ruska a na nějakou dobu zavřeli. Zátiší má výtečnou kuchyni a vína, ale hlavně je tam hrozně příjemná atmosféra. Obsluha ujde.

doplněno 21.10.11 14:19:

Byl jsem i v Imperial Café a obě tyto restaurace mi přijdou znatelně lepší.

tni
hodnocení

tak jsem nakonec vybral

ambi.cz/...

pry si tam clovek zaplati nejakych 600kc a pak muze ochutnavat jak je libo.. nic takoveho jsme jeste nezkouseli, tak by me zajimalo jake to bude, vyzkousime :o)

diky vsem za nazory a tipy

amadeus*

Vybral jste si správně to U Radnice, ve Slovanské domě to není tak hezké a řekl bych, že i kuchyň je trošku horší. Co se masa týče, je opravdu dobré, ale není to "first class". Myslím si, že budete spokojen, akorát po jídle nejspíš půjdete hned spát, jak budete nacpaný. Pokud chcete dobrý steak, tak můžete jít do Čestra, je to ze stejné skupiny restaurací a co se stejku týče, asi nejlepší restaurant v ČR.

tni
hodnocení

Diky za info,

na cestra jsem take koukal, ale tady tato restaurace me zaujala vic tim interierem, takze cestra nechame na nekdy jindy ;). Za chvilku tam brnknu a udelam rezervacku, jsem na to zvedavy, co kolegove rikali, tak zezacatku nosi nejaek kureci maso atd a az nakonec opravdove chutovky jako svickovou atd.. takze cloveka nejdriv nacpou levnym masem a az v zaludku nema misto tak mu nosi pochoutky :)...

No uvidim, jsem opravdu zvedavy, diky vsem za tipy, pri vyroci s pritelkyni mam z ceho vybirat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]