Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty - min délka vlastních nehtů

Od: lentila odpovědí: 5 změna:
Chtěla bych se zeptat, již delší dobu si koušu nehty...chtěla bych jít na gelové nehty...ale prosím nevíte nkěod jaká musí být minimální délka mých nehtů, aby se gel přichytil?děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

2x
gelové nehty se dakí udělat na jakoukoliv délku,je to sice trochu záhul (pro nehtařku) ale jde to.

harrypotter
hodnocení

0x

tak hlavně proti kousání nehtů existujou spolehlivý roztoky v lékárnách...

stačí si nehty natřít na pár dnů a je pokoj... *palec*

evina*
Ty roztoky zase tak spolehlivý nejsou,taky si koušu nehty a okoušu i ten roztok když na to přijde i když to je hnusný.Gelový nehty ti normálně udělaj,záleží na manikérce,jestli má tipy na okousané nehty,nebo se jí přímo zeptej a ona ti řekne jestli si je máš nechat ještě trochu dorůst.Taky jsem to řešila gelovýmy nehty,vypadá to o moc líp a člověk si připadá úplně jinak.
harry potter*
? tak jinej roztok! Fungujou / vyzkoušeno (nevim značku ale už)... * A ty gelový si kousat nebudeš? Proč? :) Neni to zvláštní?

kamilka
hodnocení

0x

Mam uplně stejny problem s nechtama ze jsi je koušu, zkoušela jsem hodne dlouho plastove nehty ale ty nevydrzej tak dlouho, tak bych chtela na ty gelove nehty aby mi tam daly plast a udali mi to drzi to o mnohem lepe , ale bojim jse toho aby mi to vubec udali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]