Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se někde koupit Kaolar?

Od: sk* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, vzpomínáte si někdo na instatní kakaové nápoje Kaolar a Malcao? Já jsem měla vždycky raději Kaolar. Zkusila jsem pátrat na Internetu, jestli ještě existuje, ale bohužel jsem ho nikde nenašla. Někdy po revoluci se mi podařilo ho koupit, ale už je to přeci jen dlouho. Vyrábí se ještě? Pokud ano, kde ho seženu? Mám pár týdnů do porodu a dostala jsem strašnou chuť na Kaolar, takže je to fakt urgentní.:)) Díky moc za případné odpovědi.

Saša

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Asi tě nepotěším.

cs.wikipedia.org/...

Dá se někde koupit Kaolar?
sk*
hodnocení

Vida, dobré pátrání!:) Odpověď mě skutečně nepotěšila, ale moc díky za ni, jsem ráda, že v tom mám alespoň jasno.

Saša

solenza*
hodnocení

0x

Jestli to vyráběl Promil v provozovně v Novém Bydžově, tak ta je již minimálně 4 roky zavřená a výroba ukončená. Podniková prodejna Promil v tomto městě je také zrušená.

tomasgulas
hodnocení

0x

Nedá mi to, musím se přidat. Obé mělo vynikající chuť, nechápu, jak taková sračka, jako Granko mohlo přežít a Malcao (nebo Malgao?) a Kaolar, takové dobrůtky, jsou pryč *plac**bum*

zuzk

Je to blbe, ja som tiez mala hrooooooooooooooozne rada kaolar! tiez ho uz dlhsie hladam a tak som teraz dost sklamana...tajne som dufala, ze ho este najdem:( skoda, nechapem preco ho prestali vyrabat:( fakt v porovnani s grankom a kadejakymi inymi pseudo cokoladovymi napojmi je neporovnatelny!uz len napisat do nejakej firmy nech ho zas zacnu vyrabat!ako sa taka dobra vec moze tak stratit y trhu to teda nechapem?!

jabraka*
hodnocení

0x

Malcao určitě není kakaový nápoj.Je to výrobek,stejně jako pivo,vyrobený ze sladu.Obsahuje sladidlo Maltozu od toho název.A je k dostání na příklad v Kauflandu.

JABRAKA

ladinpraha*
08.09.11 22:49

.

Dá se někde koupit Kaolar? #2
katerina*

v malcau je vice kakaa nez sladoveho vytazku. a nastesti se dneska da vcelku bezne koupit, aspon u nas u nekolika vietnamcu ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]