Nejste přihlášen/a.
Ahoj, vzpomínáte si někdo na instatní kakaové nápoje Kaolar a Malcao? Já jsem měla vždycky raději Kaolar. Zkusila jsem pátrat na Internetu, jestli ještě existuje, ale bohužel jsem ho nikde nenašla. Někdy po revoluci se mi podařilo ho koupit, ale už je to přeci jen dlouho. Vyrábí se ještě? Pokud ano, kde ho seženu? Mám pár týdnů do porodu a dostala jsem strašnou chuť na Kaolar, takže je to fakt urgentní.) Díky moc za případné odpovědi.
Saša
Nedá mi to, musím se přidat. Obé mělo vynikající chuť, nechápu, jak taková sračka, jako Granko mohlo přežít a Malcao (nebo Malgao?) a Kaolar, takové dobrůtky, jsou pryč
Je to blbe, ja som tiez mala hrooooooooooooooozne rada kaolar! tiez ho uz dlhsie hladam a tak som teraz dost sklamana...tajne som dufala, ze ho este najdem skoda, nechapem preco ho prestali vyrabat
fakt v porovnani s grankom a kadejakymi inymi pseudo cokoladovymi napojmi je neporovnatelny!uz len napisat do nejakej firmy nech ho zas zacnu vyrabat!ako sa taka dobra vec moze tak stratit y trhu to teda nechapem?!
Malcao určitě není kakaový nápoj.Je to výrobek,stejně jako pivo,vyrobený ze sladu.Obsahuje sladidlo Maltozu od toho název.A je k dostání na příklad v Kauflandu.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.