Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
neznáte někdo recept pro naložení ryb nebo masa na grilování?
Děkuji moc, Milenna
Já do ohřáteho oleje prolisuji česnek, grilovací koření o Vitany, trochu sojovky, trochu medu a sůl dle chuti. Poměr je podle množství a chuti. Toho medu jen malinko, ten je jen na kůrčičku, jinak by to bylo sladké. Vše smíchám a do masa dobře vetřu, nechám do druhého dne proležet. Nejlepší je vepř.krkovice. Druhý den nechám okapat těsně před grilováním olej, aby neskapával do dřev.uhlí. Na ryby používám směs - koření na ryby, místo grilovacího. Ještě mezi maso hodím libeček, či tymiánové snítky. Velké kusy, ty pak před grilováním vyhodím. Někdy při nakládání dám plátky cibule, papriky, cuketu, lilek, vše mezi maso, aby to bylo také pomazané a okořeněné. Pak grilujem chvíli maso, chvíli zeleninu...je to mňam.
Takže naložit všechno podle instrukcí do ohřátého oleje a poté do ledničky na pár dní?
Chápu to dobře?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.