Nejste přihlášen/a.
Krásný den přeji,
prosím všechny rybáře o dobré recepty,tím mám na mysli chuťovečky typu zavináčú,pečenáčů a různých delikates za studena třeba k posezení u pivka či vínka.Mám doma kvantum kaprů a chci se naučit něco nového.Díky všem.
0x
Já většinou dělám ryby "teplé", pokud si vyloženě nekoupím uzenou makrelu. Ovšem doma vyuzená makrela... to se nedá srovnat. To je lahoda!
Ale zpátky k receptům. Můj strýc jednou nachytal okouny. Sešlo se mu jich trošku víc, proněvadž ještě dostal od kamaráda. Přemýšlel, co s tím udělat a došel na super recept. Udělal z nich karbanátky. Koření dodal spíše se hodící k rybám. Karboše obalil v trojobalu, usmažil a pak je studené dal do sklenic a zalil nálevem jako na utopence. To bylo žráááááádlooooo!![]()
![]()
V životě jsem od ryb nejedla nic lepšího. Z kaprů to musí jít taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.