Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit zverinu

Od: babulka® odpovědí: 9 změna:

ahoj nevite o prodejne kde by se dala sehnat zverina napr,zajic v okoli Pardubic,dekuju moc vsem za pripadnou odpoved

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakubdeda*
hodnocení

0x

Tak jsem toho moc na netu nenašel, ale něco přece.Stačí si dát do vyhledavače-www.prodej-zveriny.cz nebo email-smidrkal@prodej-zveriny.cz

Jestli Vám to pomůže, nevím.

doplněno 31.08.11 19:12:

Jsou to Pardubice.

hodnocení

děkuji také moc

hodnocení

0x

Tak to jste narazila na pravého rádce. Občas nakupuji zvěřinu v prodejně pana Šmidrkala, jak už píše Jakub. Je to v Sakařově ulici, když jdete od kriminálu směrem do města, tak po pravé straně. Má tam velké potraviny a prodej zvěřiny. Zvěřina je pěkná a čerstvá. Jen ty ceny, ale co se dá dělat. Kupovala jsem u něho bažanty, ti stáli jen 80 kč/kus a byli pěkní, jako buchtičky. Zajíce už má ale skoro za pětistovku kus. Koupíte u něj i srnčí, jelení, dančí, kančí, mufloní, vše pěkně opracované, s kostí i bez. Cena se odvíjí od druhu masa. Měla jsem od něj i pěkný vkusný ceníček, jestli ho ještě najdu, pošlu Vám na něj kontakt a některé další ceny. Při zájmu o větším množství je třeba objednávka předem. Prodává i celé střelené kusy.

Já mám zvěřinu moc ráda a umím ji opravdu dobře upravit /nechci se chlubit/ a pro zpestření jídelníčku stojí za to občas k panu Šmidrkalovi zajít. Dobrou chuť.:-P Jaga.

Jo a prodává téměř celoročně, nic není mražené, vše je čerstvé, jen chlazené.

doplněno 01.09.11 07:17:

Zapomněla jsem napsat, že jsou to PARDUBICE. Ta Sakařovka je taková dlouhatánská rovná ulice od věžení do centra /ke Kostelíčku/, v ní to snadno najdete, obchod pana Šmidrkala lidé dobře znají.

hodnocení

jeee dekuju moc takovych informací,jsem uplne nadsena a moc si vazim vasi odpovedi,jeste jednou dekuju moc:)

georges*

Vidíte, tak si cestou z lochu máte kde koupit sváču. *haha*

hankauk*
hodnocení

0x

Teď bych tu ráda zaklikla "dobrá odvpověď", ale vůbec se tato možnost nezobrazuje! Grrrrrrrr!*zed*

To je proto, že jsme ve "volné diskuzi" a tady se odpovědi nebodují. Někdy je to škoda.

222hel*
hodnocení

0x

V Makru mají také krásnou zvěřinu, ale cena je tam podstatně levnější. Makro - Hradec Králové.

sisinka*
hodnocení

0x

Chtela bych take doporucit Makro...tam sezenete jak zverinu,tak vsechno maso na ktere si jen pomyslite,vcetne ryb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]