Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může se přidat cuketa do mletého masa?

Od: jimi* odpovědí: 5 změna:

Dostali jsme cukety od známych,dělali je tam na grilu bylo to moc dobré.Ale počasi ted venkovnímu grilovani nepřeje tak cukety leži v lednici.Napadlo mne je přidat do mletého masa a udělát karbenátky,běžně tam dávam bud kapustu nebo brokolici.Nezkoušeli jste to někdo tak to připravit? Bude to chutne? Dík za radu*nevi*.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

proč ne, maximálně to dáte slepicím. a co třeba plněná cuketa masem,smažená cuketa, bramborák nastavený cuketou.;)

eulalie*
hodnocení

0x

No já jsem cukety plnila mletým masem a pekla v troubě. Taky dobré. Ještě jsem tam k tomu pečení přihodila rajčata a zelené papriky, ale my máme doma všeobecně v oblibě zeleninová jídla, tedy alespoň ta ženská část, tedy lépe řečeno já sama. ;)

jakubdeda*
hodnocení

0x

Já to nemusím,ale babička také dělá výbornou cuketovou buchtu.Jinak lilek, cuketu,moc nerad,ale když to uvaří mamina, nebo babička,tak to nějak překonám a sním.Hlavně mamina, ta se překonává v zelenině.*blee*

lidka*
hodnocení

0x

Nedávno jsem četla zajímavý recept na cuketové pečenáče. Ale jako doplněk do mletého masa je nechte chvíli stát nastrouhané a potom vymačkat šťávu, aby to nebylo moc vodnaté.

Zde je pár nápadů: ireceptar.cz/...

a ještě i zde: erecepty.ic.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Bez obav může, já přidávám do mletého boku co zrovna mám, cuketu, lilek, celer,keluben, ředkvičky, pak česnek, cibule, sůl,majoránka místo strouhanky trocha namočených ovesných vloček v mléce a vajíčku a po upečení je to mňamka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]