Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sobotní buchtička

Od: fiik* odpovědí: 5 změna:

Tak zase se blíží sobota a zase nevíme co upíct. Tak jestli máte dobrý recept na nákou lehčí buchtu tak sem nííímmm ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

0x

Pošlete mi do vnitřní pošty mailovou adresu a já Vám pošlu celou stránku, nebo i dvě. Opisovat se mi to nechce, mám je tu uložené. Patronka

hodnocení

0x

Já to řeším tak, že zadám do vyhledávače např. Jahody recept na moučník. Strejda Gůgl ví a poradí. *hi*

patronka*

Dobrý den, možná je to taky řešení, ale já jsem pekla celý život, tak raději předávám vlastní vyzkoušené předpisy. Dělám to i z toho důvodu, že jsem si řadu předpisů zracionalizovala, tak šetřím čas sobě i tazateli ( včera jsem je odeslala obratem). Některé předpisy mám ještě po babičkách, víc než 50 let. Hezký den. Patronka :)

fiik*
hodnocení

Patronko děkuji moc jsou to užasné recepty*palec* hlavně ty míša řezy tech bych se užral *smich*

patronka*

Tak to mám opravdu radost. Hlavně aby tu za chvíli nebyl dotaz, jak zhubnout *smich* Patronka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]