Nejste přihlášen/a.
Netuším zda je to tak správně ale napíši recept jak jí dělám já. Velká ohnivzdorná mísa, 1 vrstva hovězí maso nejlíp svíčková (při dnešních cenách dám falešnou), druhá vrstva cibule na plátky, česnek na drobno-ne mačkat, třetí vrstva vepřové-nejlíp panenka, a zase cibule, česnek, pak zase maso já dávám kuřecí nebo vykostěný králík a zase cibule a česnek, cibulí a česnekem nešetřím. Nechám den v lednici zaležet-pustí šťávu, pokud jí není dost trochu podleju vývarem nebo vodou a v zadělané míse dám do trouby. Maso samozřejmě solím někdy dávám i celer a mrkev na nudličky, papriku, rajčata (to nám chutná ještě víc). Příloha brambory, rýže-manžel má rád trochu brambor a trochu rýže. Masa nejsou velké kusy, tak aby každý dostal na talíř všechny druhy.
doplněno 24.05.11 11:03:Vše naložené v míse ještě trochu poleju červeným vínem (asi 1-2 dcl), a mezi maso dám pár listků bobkového listu. Doufám, že už jsem to napsala vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.