Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recepty s kaviárem?

Od: babajaga® odpovědí: 4 změna:

*smich*Dobrý den, v polovině května oslaví ten můj "ježidědek" šedesátiny a já už přemýšlím, co dobrého k oslavě připravit. Zeť, který se také zúčastní, velice miluje kaviár, tak jsem už koupila červený i černý. Co ale s ním? Leda tak dát kopeček na chlebíčky. Hledala jsem na internetu, ale našla jsem jen velice jednoduché jednohubky - plátek rohlíku, pomazat máslem, plátek citrónu, trošku kaviáru. A hotovo. Chtěla bych něco lepšího. Nemáte někdo zkušenost, co chutného a taky pěkného se nechá připravit s kaviárem. Všem předem děkuji za rady. Jaga.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Hm, kdysi jsem jedla jakýsi předkrm s kaviárem, snad to bylo s vajíčkem natvrdo uvařeným, už si tak moc nevzpomínám. Ale když zapátráte na netu, jsou různé weby se recepty - např. labuznik.com, tak určitě něco najdete. Ale je to tak specifické jídlo, tak aby se vám nestalo, že vám ten kaviár bude jíst jen zeť a zbytek hostů se raději vrhne na něco jiného. Beru to ale ze své zkušenosti, já jsem ten kaviár snědla jen ze zdvořilosti, vůbec mi to nechutnalo a už bych ho asi nikdy dobrovolně do pusy nedala. Možná, že většina populace lidské na kaviáru doslova ujíždí a jí ho po kilech.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pořádnou mísu kaviáru, velkou lžíci k tomu, vedle šampáňo a veku a oni si s tím už poradí. A pokud budeš chtít opravdu něco extra, tak kup šnečí kaviár.

juldab*

Tak tak ale ta lžíce by měla byt stříbrná. Jinak doufám že máte pravej kaviar černej z jesetera a červenej z lososa a né ty obarvené náhražky za 25 korun pixla

doplněno 02.05.11 18:03:

Když jsem v dobách sovětského svszu byl v Moskvě tak tam pod Ostankine nějaká babka prodávala kaviar ze železnýho otlučenýho kyble naběračkou do novin.

lidus*
hodnocení

0x

Kaviárem šetřete, třeba ta plněná vejce je ho moc a téměř nikdo to nechtěl. Osobně ho stejně jako olivy nemusím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]