Nejste přihlášen/a.
Stále si jen vymačkávám citron do čaje a při tom se té dužniny dost vyhodí. Nemá někdo recept jak sníst s chutí (oslazenou) celou dužninu citronu?
Vymačkaný citron-kůru nastrouhám a zacukruji a pak přidávám do těsta, zbytek ostrouhaného citronů i s vymačkaným vnitřkem nakrájím na pásky, zacukruji krystalovým cukrem a nechám 3 dny odstát, potom v kastrůlku nechám trochu zkaramelizovat a mám to kandovaný citron opět do buchet ovšem když to nesníme ještě teplé hned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.