Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jíst citron?

Od: aloisb® odpovědí: 8 změna:

Stále si jen vymačkávám citron do čaje a při tom se té dužniny dost vyhodí. Nemá někdo recept jak sníst s chutí (oslazenou) celou dužninu citronu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

já to jím i s tou dužinou a když je to hodně kyselé, dám na to cukr. jiný recept na to bohužel neznám :)

pecenkav*
hodnocení

0x

me chutna normalne bez cehokoliv

des*
hodnocení

0x

Lze si zvyknout a jíst dužninu bez slazení.Je kyselá,no a co.Stačí začít.Něco podobného je jíst dužninu z grepu.Stačí si zvyknout.Je jen hořká.nic víc.

hodnocení

0x

já si do čaje krájím plátky citronu, a tu dužinu v průběhu pití sním. nejradši mám tedy mix citron plus pomeranč nebo mandarinka. ovšem jako malá jsem prý jedla citron jen tak... asi opravdu jo, spousta prcků to tak dělá...

mil®
hodnocení

0x

Krájím si z citronu kolečka do čaje a pak dužinu nakonec vykoušu. A smedem to je paráda.

lidus*
hodnocení

0x

Vymačkaný citron-kůru nastrouhám a zacukruji a pak přidávám do těsta, zbytek ostrouhaného citronů i s vymačkaným vnitřkem nakrájím na pásky, zacukruji krystalovým cukrem a nechám 3 dny odstát, potom v kastrůlku nechám trochu zkaramelizovat a mám to kandovaný citron opět do buchet ovšem když to nesníme ještě teplé hned.

citro
hodnocení

0x

Oslaďte si ho medem,protože med obsahuje pouze jednoduché cukry,které už tělo nemusí invertovat a netloustne se po nich.

kt8d5*
hodnocení

0x

Jestliže si chcete zničit zubní sklovinu, jezte hodně citrónů. Ještě prodávají v lahvičkách citronovou šťávu, tou si vyplachujte pusu těsně před spaním. Zdravím umělozubáky,protézáky *ee*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]